Şeyma Subaşı’nın eski eşi Acun Ilıcalı’ya yaptığı yorum olay oldu 

Şeyma Subaşı’nın eski eşi Acun Ilıcalı’ya yaptığı yorum olay oldu 
Şeyma Subaşı ile eski eşi Acun Ilıcalı’nın kızı Melisa'nın velayeti ve nafaka ücreti nedeniyle Bodrum'daki bir mekanda tartıştığı iddia edilmişti. Bu olayın basına yansımasının ardından Ilıcalı, iddiaları yalanlamıştı. Tüm bu olayların arıdan Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa ile yaptığı paylaşımına, Şeyma Subaşı'dan kalpli yorum gelmesi ise dikkat çekti. 

TV 8’in patronu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı 2017 yılında dünya evine girmişti Ancak çiftin mutlulukları kısa sürmüş ve bir yıl sonra boşanmışlardı. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı çiftinin birlikteliklerinden ''Melisa'' adında kızları olmuştu. Boşandıktan sonra iki tarafta yaşadıkları aşklarla oldukça konuşulmuştu.

Acun Ilıcalı kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile yaşadığı aşk ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Şeyma Subaşı ise Mısırlı milyarder aşkı Mohammed Alsaloussi ile ile uzun süren ilişkisini bitirmişti. 

“CENETTE BİR MELEKLE”

Acun Ilıcalı kızı Melisa Ilıcalı ile çimlerde sarıldığı pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ilıcalı paylaştığı fotoğrafa, "Cennette bir melekle" notunu düştü. Acun Ilıcalı''nın eski eşi Şeyma Subaşı, Ilıcalı''nın paylaşımına kırmızı kalpli yorum bıraktı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar