Sergen Yalçın: Futbol çok geri gidiyor

Sergen Yalçın: Futbol çok geri gidiyor
Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, futbolun geri gittiğini ve sağlıklı bir gidişat olmadığını belirterek hakemlere sert eleştirilerde bulundu.

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, özellikle VAR'daki hakemlere seslenerek, "Ne görüyorlarsa onu çalsınlar. Lehime bir şey istemiyorum" dedi.

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Antalyaspor'un teknik patronu Sergen Yalçın, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Yalçın, oyuncularına teşekkür ederek sözlerine başladı ve zor bir deplasmanda ağır bir baskı altında oynadıklarını ifade etti. Müsabakayı değerlendiren Yalçın, iyi hazırlandıklarını ve rakibe cevap verebildiklerini belirtti.

Bir basın mensubunun, rakiplerinin en güçlü Galatasaray takımı olup olmadığı sorusuna ise Yalçın, "Öyle düşünmüyorum. Güç dengelerini 60’a 40 olarak görüyorum. İyi oyuncuları var. Hedefe oynuyorlar, şampiyonluğa oynuyorlar. Bizi ilgilendirmiyor" yanıtını verdi.

Yalçın, takımdan ayrılan İsrailli futbolcu Jehezkel'in durumuna da değindi. Jehezkel'in ülkesine gönderilmesinin ardından takıma yeni bir oyuncu transfer edilmediğini ve bu durumun takımı olumsuz etkilediğini ifade etti.

Tecrübeli teknik adam, hakem yönetimine ve VAR hakemine de eleştirilerde bulunarak, "Futbol çok geri gidiyor. Tamamen geri gidiyor. Sağlıklı bir gidişat değil. Hakemlere tavsiyelerim var. Böyle maç yönetmesinler. Özellikle VAR’dakiler. Ne görüyorlarsa onu çalsınlar. Lehime bir şey istemiyorum" şeklinde konuştu.

Son olarak, amacının bir an önce 40 puanın üzerine çıkmak ve kümede kalmak olduğunu belirten Yalçın, hakem hatalarının kendilerini olumsuz etkilediğini vurguladı ve oyuncularının emeklerine yazık olduğunu dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar