Sen beni Ergin Ataman mı sandın sözleriyle gündem olmuştu: Erdem Can, Erten Gazi ve Efes'ten karşılıklı açıklamalar geldi

Sen beni Ergin Ataman mı sandın sözleriyle gündem olmuştu: Erdem Can, Erten Gazi ve Efes'ten karşılıklı açıklamalar geldi
Erdem Can'ın Pınar Karşıyaka ile yapılan hazırlık maçında oyuncusu Erten Gazi'ye çok sert sözlerle yüklendi. Erdem Can'ın "Terbiyesiz herif! Sen beni Ergin Ataman mı sandın?" sözleri gündem olmuştu. Can, Gazi ve Anadolu Efes'ten konuya ilişkin paylaşımlar geldi.

TANER YENER-GÜNBOYU

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes, FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Pınar Karşıyaka ile sezon öncesi hazırlık turnuvası olan Nirvana Basketbol Turnuvası'nda kozlarını paylaştı.

Karşılaşmada bir mola sırasında Anadolu Efes Başantrenörü Erdem Can'ın oyuncusu Erten Gazi hakkında söyledikleri gündem oturmuştu.

Efes'teki 5 yıllık macerasından sonra Panathinaikos'a giden Ergin Ataman'ı kasteden Can, Erten'in tavırlarına sinirlenerek "Terbiyesiz! Terbiyesiz! Sen beni Ergin Ataman mı sandın, terbiyesiz!" demişti.

Bu anlar sosyal medyanın ve spor kamuoyunun gündemine oturmuştu.

BİRLİKTE PAYLAŞIMI

Lacivert beyazlıların KKTC'li oyuncusu Gazi, yaşanan olayın yayılmasından sonra resmi Instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Gazi, Can ile sarıldığı bir pozu paylaşarak "Birlikte" paylaşımını yaptı.

toge.jpg

ERDEM CAN DA PAYLAŞTI

Oyuncusunun hikayesine eklediği hikayenin aynısını paylaşan Erdem Can, Gazi gibi "Birlikte" mesajını yayınladı.

story1.webp

ANADOLU EFES'TEN PAYLAŞIM GELDİ

Anadolu Efes Resmi Twitter hesabı, Erten Gazi'nin "Birlikte" mesajını yeniden paylaştı.

ekran-goruntusu-2023-09-21-143315.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar