Savaş Cebeci'yi nakavt eden Kaan Kazgan sessizliğini bozdu! Neden ringde profesyonel maç yapmadılar

Savaş Cebeci'yi nakavt eden Kaan Kazgan sessizliğini bozdu! Neden ringde profesyonel maç yapmadılar
Kaan Kazgan, Savaş Cebeci ile olan kavgasının ardından bir programa katıldı ve olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

AYŞE ESER KUŞATA-GÜNBOYU

Vücut geliştiricisi Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, bir süredir sosyal medyada yaşadıkları gerilim ardından geçtiğimiz günlerde İstanbul Tuzla’da boş bir alanda kavga etmişlerdi.

Kaan Kazgan ile Savaş Cebeci arasında yapılan ve sokak dövüşünü aratmayan olayda Kazgan, Cebeci'yi saniyeler içinde döverek kanlar içinde bıraktı.

Cebeci, dövüşte etkili olamazken "Nefessiz kaldım..." diyerek küfürlü bir ifade de kullanmıştı.

Sports Digitale'e konuk olan Kazgan, olayla ilgili açıklamalarda bulundu:

Ünlü MMA'ci şunları söyledi:

"Madem öyle sokakta da dövüşülmesinin istenilmiyorsa profesyonel bir maç olsun zaten. Yani bu Amerikalılar yapsaydı, o olsaydı bulsaydı yolda zaten biz konuştuk bunu aslında. Profesyonel bir maç olsun diye. Ertesi gün tekrardan işte ben buradayım neredesin videosu geldi. Bir şey demedim. Ertesi gün bir daha geldi. Ben de bu sefer yazdım. Ya dedim biz bu işi böyle gerçekleştirmeyecek miydik? Ondan sonra şimdi beni sürekli bir yere çağırırsa bu sefer Kaan gitmiyor döner olay. En sonunda ben aradım onları. Dedim ki saat beş civarıydı. Yarın dedim kaçta antrenman yapıyorsunuz? Ben geleceğim sana. Çünkü şöyle bir şey. Adam salondayım diye video çekiyor da Arkadaş kaçta salondasın? Ben şimdi sabah salona gidip akşam on ikiye kadar kapının önünde böyle bir bekleyecek miyim ya? Gelmesinler. Aradım. Bana dediler ki yarın İtalya'ya gidiyor. O zaman dedim ben iki saat oradayım. Ondan sonra geliyor mu? Geliyor dediler. Tamam iki saate oradayım dedim gittim ve kavga çıktı."

GÖZALTINA ALINMIŞLARDI

Polis ekipleri Tuzla'da dövüşen Cebeci ve Kazgan'ı gözaltına almıştı.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğünce ifadeleri alınan iki isim birbirinden şikayetçi olmadı. Öte yandan, Kazgan’ın ifadesinde “Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık” dediği belirtilmişti.

Kaan Kazgan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Savaş Cebeci ile ifade vermeleri hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Kazgan, şunları söylemişti:

“Savaş Cebeci ile yaptığımız ring dışı müsabakadan dolayı adli mercilerce resen başlatılan soruşturma gereği ikimiz de gittik, ifadelerimizi verdik. İkimiz de birbirimizden şikayetçi olmadık ve konu kapandı."

Ayrıca Türkiye MMA Federasyonu, Savaş Cebeci ile dövüşen Kaan Kazgan hakkında yeni bir açıklama yaptı ve dövüşçünün disipline sevk edildiğini duyurdu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar