Doları ve dolar borcu olanlar dikkat! Selçuk Geçer doların pik yapacağı tarihi açıkladı

Doları ve dolar borcu olanlar dikkat! Selçuk Geçer doların pik yapacağı tarihi açıkladı
Dolarda yaşanan dalgalanma devam ederken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dikkat çeken bir uyarı geldi. Geçer, doların rekor kıracağı tarihi açıkladı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları uyararak, döviz kurunda yaşanacak pik seviyesini açıkladı. 

2023 yılının Şubat ayı itibarıyla yükselişe geçen dolar kuru uzman isimlerin de gündeminde yer alıyor. Dolar kuru hakkında tahminleriyle sık sık gündemde yer alan Selçuk Geçer, fiyatlar hakkında yeni tahminlerde bulundu. 

Yapılan tahminler kapsamında Türkiye''nin elinde bulunan sıcak para kaynaklarının bittiğini ifade eden Geçer, dolar kurunun baskılanması üzerine geride tutulması gerektiğini ancak 2 hafta içerisinde yeniden yükseleceğini işaret etti.

YATIRIMCILARI TEK TEK UYARDI

Dolar TL kurulumunda görülen dalgalanmalar tüm hızıyla devam ederken öngörülerini açıklayan Selçuk Geçer ise birçok kişinin dikkatinde yer alıyor. Dolar fiyatlarının 24 TL ile 25 TL seviyesine çıkabileceğini ifade eden Geçer, tahmini içerisinde belirttiği rakamların kuvvet ve muhtemel görülebileceğinin altını çizdi. Dolar fiyatları ile birlikte yükselmesi beklenen piyasaları işaret eden Selçuk Geçer de yatırımcıların bir hafta daha beklemesi gerektiğini dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar