Net tarih verildi! Gram altın için korkutan açıklama: Uçuşa geçecek

Net tarih verildi! Gram altın için korkutan açıklama: Uçuşa geçecek
Milyonların yakından takip ettiği altın fiyatlarıyla ilgili isabetli tahminleriyle gündem olan Tuna Kaya'dan dikkat çeken bir uyarı geldi. Kaya, altının göreceği seviyeyi açıkladı.

Altın piyasasındaki dalgalanmalar büyük bir hız kazandı. Sürekli olarak inişli çıkışlı fiyat tarifesini yansıtan altın fiyatları 2022 yılında büyük bir kazanç sağlamıştı. 2023 yılı ile de kazandırmaya devam ederken son 1 aydır büyük bir düşüş gündemde yer alıyor. Düşüşe geçen altın fiyatına dair ünlü ekonomistlerden açıklamalar gelmeye başladı.

Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine ulaşmayı başaran altın fiyatlarındaki oynaklık üzerine Tuna Kaya açıklamada bulundu. 

UÇUŞA GEÇECEK!

Şubat ayı itibariyle düşüşe geçen gram altın fiyatları hakkında yorumlar yapan Tuna Kaya sosyal medyada gündem haline geldi. Altın fiyatlarına dair birçok açıklama yapan uzmanlar üzerine isabetli tahminleriyle gündemde yer alan Tuna Kaya, Mart ayı için altının göreceği seviyeyi açıkladı.

Ünlü ekonomist Tuna Kaya tarafından gelen açıklama ile birlikte ONS altın değerinin 3 bin dolara yükseleceği iddialarında bulundu. ONS altın fiyatları hakkında uçuk bir tahminde bulunan Tuna Kaya yatırımcıları uyardı. Kaya, "ONS altın fiyatının 3 bin dolara yükselmesi halinde gram altın fiyatlarının 2 bin seviyelerine yükselmesi anlamına geliyor" dedi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar