Selahattin Demirtaş'tan bomba iddia: Seçim gecesinde devreye sokulacak gizli planı açıkladı

Selahattin Demirtaş'tan bomba iddia: Seçim gecesinde devreye sokulacak gizli planı açıkladı
14 Mayıs yaklaşırken seçim gecesi için bir yazı kaleme alan HDP'nin tutuklu eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un seçim gecesi devreye sokmaya hazırlandığı bir planı olduğunu iddia etti.

Adayların resmiyet kazanması ile birlikte artık tüm gözler oyların sandıklara atılacağı 14 Mayıs gününe çevrilirken, HDP''nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş''tan gündem sarsacak açıklamalar geldi.

Demirtaş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un seçim akşamına dair ‘planlarını’ anlattı. Demirtaş, "Seçim gecesi trol ordularının sosyal medyada devreye sokulacağı'''' iddiasında bulundu.

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi''nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Gazete Pencere için kaleme aldığı ''Trol Ordusu Komutanı Fahrettin Ne Yapmak İstiyor?'' başlıklı yazıda şu ifadeler yer aldı:

"Daha sandıklar açılmadan oy oranı verecek, ''Erdoğan kazandı'' algısını ilk dakikalarda oturtmaya çalışacaklar. Böylece bizim motivasyonumuzu kırmayı deneyecekler. Sandıkta, seçim kurullarında ve Yüksek Seçim Kurulu''nda yapılacak hilelerle, yine ilk dakikalarda yayacakları çeşitli görsellerle ve videolarla Erdoğan’a oy yazmaya çalışacaklar."

''Ayarlanmış hakimler, binlerce trol...''

Demirtaş, "Tüm bu işler için ayarlanmış hakimler, emniyet personelleri, satın alınmış gazeteciler, Anadolu Ajansı ve binlerce trol hesabın şimdiden hazır beklediğini" dile getirdi.

ÇAĞRI YAPTI

Demirtaş, seçim gecesi için yaptığı çağrıda ise şunları söyledi:

Tüm duyarlı sosyal medya kullanıcılarından bir ricam var. Hem sosyal medyadaki tehlikeleri sürekli anlatın hem trol hesaplarını teşhir ve şikayet edin hem de partilerin sosyal medya ekiplerine gönüllü olarak katıl.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar