9 yaşındaki çocuğu öldürmüştü! Mafya tetikçisinin başına ödül koydu

9 yaşındaki çocuğu öldürmüştü! Mafya tetikçisinin başına ödül koydu
Profesyonel bir tetikçi olan Thomas Cashman 9 yaşındaki Oliviya’yı öldürmekten hapse girdi. Mafya liderleri, 34 yaşındaki tetikçinin öldürülmesi için başına 5 milyon lira ödül koydu.

Yeniçağ’da yer alan habere göre, İngiltere’nin Liverpool kentinde yaşanan olay kan dondurmuştu. 9 yaşındaki Olivia Pratt-Korvel, evine zorla giren tetikçi Thomas Cashman tarafından vahşice öldürüldü. Cashman, öldürmek istediği uyuşturucu satıcısı Joseph Nee’yi kovalarken 9 yaşındaki çocuğun evine girmişti. Kan donduran olayda 9 yaşındaki çocuğun annesi de ağır yaralanmıştı.

Olay sonrası yakalanan Cashman, yargılandığı davada suçlu bulundu. 34 yaşındaki tetikçinin müebbet hapis cezası alması bekleniyor.

Uyuşturucu çetelerinin hesaplaşmasına kurban giden 9 yaşındaki çocuk ülkede gündem olurken asıl olay ise bundan sonra başladı.

TETİKÇİNİN ÖLDÜRÜLMESİ İÇİN ÖDÜL KONULDU

İngiliz medyasında çıkan haberlere göre, cezaevinde tutuklu olan tetikçi Cashman’ın öldürülmesi için uyuşturucu çetesi liderleri ödül kondu. Telegram uygulamasındaki yazışmalara göre tetikçinin öldürülmesi için 25 bin sterlin ( Yaklaşık 5 milyon 913 bin lira) ödül kondu.

Edinilen bilgilere göre, daha önce başka infazlar da gerçekleştiren tetikçinin yaptığı işleri polise anlatması için öldürülmek istendiği belirtiliyor. Uyuşturucu çetesi üyeleri, ödülü isteyenlerin şimdiden cezaevinin etrafında dolaşmaya başladığını vurguluyor. Cashman’ın daha önce işlenen 3 faili meçhul cinayetle bağlantılı olduğu iddia ediliyor.

Öte yandan 9 yaşındaki tetikçinin organize suç ve uyuşturucu ticareti hakkında çok fazla bilgisi olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Cashman yakalandıktan sonra bir tetikçi değil ‘uyuşturucu satıcısı’ olduğunu iddia etmişti. Ancak Cashman’ı tanıyanlar tetikçinin kurşun sıkmak için bir an bile düşünmediğini belirtiyor.

Cashman’ın yakalanmasına yardımcı olan kız arkadaşı mahkemede verdiği ifadede 34 yaşındaki tetikçiyle ilgili birçok ayrıntı verdi. Mahkemede tanıklık yapan kadının tanık koruma programına alındığı ve ömür boyunca kimliğinin gizli tutulacağı öğrenildi. Mahkeme boyunca yoğun tehditlere maruz kalan kadının Liverpool’dan ayrıldığı iddia ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar