Seçme yaşı 15'e indirilirse kazanırım demişti! Ünlü şarkıcı Sefo'dan Muharrem İnce'ye güldüren yanıt

Seçme yaşı 15'e indirilirse kazanırım demişti! Ünlü şarkıcı Sefo'dan Muharrem İnce'ye güldüren yanıt
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, son günlerin en tartışmalı siyasi isimleri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz gün HaberTürk'te Mehmet Akif Ersoy'un konuğu olan İnce , 'Seçmen yaşını 15'e düşürürsek ben 1. turda alırım.' Sözleri sosyal medyada çok konuşuldu. İnce’nin bu sözlerine bir cevap da Rapçi Sefo'dan geldi. Bakın Sefo ne cevap verdi.

HANDE KARACAN/GÜNBOYU

Altılı masaya katılmayarak kendi partisinden adaylığını açıklayan Muharrem İnce, ''Seçmen yaşını 15''e düşürürsek ben 1. turda alırım.'' Sözlerine Rapçi Sefo’dan cevap geldi. Sefo, attığı tweetle hem misilleme yaptı hem de güldürdü!

Son dönemlerin yıldızı parlayan rapçisi Sefo''dan da misilleme gecikmedi. Sefo bu cevabıyla hem güldürdü hem de düşündürdü. Sefo, ''Bu arada seçmen yaşını 15''e düşürürsek ben de alırım'' diyen Sefo, sosyal medyadan da destek gecikmedi...

Başlattığı dans akımından tutun da sonradan özür dilediği "Sözde sanatçılar" çıkışına kadar birçok konuda tepki çekti İnce. Özellikle ünlü isimler kendisini eleştiri yağmuruna tuttu.

Geçtiğimiz gün HaberTürk''te Mehmet Akif Ersoy''un konuğu olan İnce, "Birinci turda almanın bir tane yolu var, tek bir yolu var. Seçmen yaşını 15''e düşürürsek ben 1. turda alırım. Ama 18''de kaldığı sürece alamam, kimse alamıyor zaten." sözleriyle yepyeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Sefo bu cevabıyla hem güldürdü hem de düşündürdü, ''Bu arada seçmen yaşını 15''e düşürürsek ben de alırım'' diyen Sefo, sosyal medyadan da destek gecikmedi...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar