Otomobil sektörünün nabzını tutan Emre Özpeynirci açıkladı: Vatandaş neden seçim öncesi çılgınlar gibi 2. el arabalara akın etti

Otomobil sektörünün nabzını tutan Emre Özpeynirci açıkladı: Vatandaş neden seçim öncesi çılgınlar gibi 2. el arabalara akın etti
Gazeteci Emre Özpeynirci, yabancı bir bankanın seçimi kim kazanırsa kazansın doların yükseleceği öngörüsünü paylaşarak, ''İşte bu tablo nedeniyle herkes seçim öncesi çılgın gibi otomobil almaya çalışıyor'' yorumu yaptı.

FİLİZ KIRAL / GÜNBOYU

Dolar, son günlerde yeniden 19 lira bandında seyrederken, hemen her gün başka bir sektörde fiyatlar artmaya devam ediyor.

Seçimlerin yaklaşması ile yerli ve yabancı kuruluşlardan çeşitli döviz tahminleri araç piyasasını da hareketlendirdi. Bir süredir ikinci el araçlarda bir fiyat artışı beklediğini belirten otomobil sektörünün nabzını tutan Emre Özpeynerci, kişisel sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Morgan Stanley''in seçim sonuçlarına ilişkin döviz öngörüsü paylaşan Emre Özpeynerci, ''''İşte bu tablo nedeniyle herkes seçim öncesi çılgın gibi otomobil almaya çalışıyor. Morgan Stanley gibi bir çok ekonomist ve kurum seçimden sonra dolarda sert yükseliş bekliyor'''' yorumu yaptı.

İşte  Emre Özpeynerci''nin o paylaşımı:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar