Ahmet Davutoğlu'ndan Ümit Özdağ'ı kızdıracak sözler: Sinan Oğan'la görüşülmesinde bir beis yok ama...

Ahmet Davutoğlu'ndan Ümit Özdağ'ı kızdıracak sözler: Sinan Oğan'la görüşülmesinde bir beis yok ama...
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan Ümit Özdağ'ı kızdıracak bir çıkış geldi. Davutoğlu, Özdağ için, " Çok ciddi bir zihniyet problematiği var" dedi.

ZÜLEYHA ÖNCÜ-GÜNBOYU

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için geri sayım başlarken, partilerin de çalışmaları hızlandı. Katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Ahmet Davutoğlu, Ümit Özdağ hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. 

Karat TV''de, "Sinan Oğan ile görüşür müsünüz" sorusuna cevap veren Davutoğlu, "Sinan Oğan''la görüşülmesinde hiçbir beis yok ama Ümit Özdağ ayrı bir vaka" dedi.

Ahmet Davutoğlu, "Özdağ''la görüşülmesinin fayda getireceğinden şüpheliyim. Çok ciddi bir zihniyet problematiği var. Ama tanıdığım kadarıyla Sinan Oğan''da öyle bir durum yok" açıklamasında bulundu.

NE OLMUŞTU?

Ümit Özdağ, daha önce yaptığı açıklamada, "Ahmet konuş susma, sen bu ülkede başbakanlık yapmış adamsın korkma bildiklerini açıkla" demişti. Ahmet Davutoğlu ise bu açıklamaların ardından, "Ümit Özdağ''ı ciddiye almıyorum, tedavi olmalı" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar