Seçil Erzan'ın eski sevgilisi Candaş Gürol'un ifadesindeki Fatih Terim detayı mahkemeye damga vurdu! Sil baştan değişti

Seçil Erzan'ın eski sevgilisi Candaş Gürol'un ifadesindeki Fatih Terim detayı mahkemeye damga vurdu! Sil baştan değişti
Türkiye’nin konuştuğu Seçil Erzan davasında Erzan’ın eski sevgilisi Candaş Gürol, bu kez Fatih Terim’in ismini anmadı. İşte sebebi!

Arda Turan’dan Emre Belözoğlu’na kadar çok sayıda futbolcuyu dolandırdığı iddiasıyla yargılanan bankacı Seçil Ercan hakim karşısına çıktı. Erzan’ın eski sevgilisi Candaş Gürol, mahkemede verdiği ifadesinde eski söylediklerinin aksine bu kez Fatih Terim’in ismini anmadı.

Spor dünyasından 21 kişiyi 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın yargılandığı dava yeni ifadelerle gündemdeki yerini korudu.

aw120435-01.jpg

10 Haber'den Masum Gök'ün haberine göre, tanık olarak ifade veren Seçil Erzan'ın eski sevgilisi Avukat Candaş Gürol'un söyledikleri büyük dikkat çekti.

Gürol, Fatih Terim'i suçlayan sözlerini yeniden söylemedi. Bunun nedeni sorulan Gürol iddiaya göre “O zaman duygusal konuşmuştum” diye belirtti.

Candaş Gürol'un savcılık ifadesinde dile getirdiği iddialar ve mahkemede yaptığı savunma arasındaki çelişkiler dikkat çekti.

aw118294-03.jpg

Gürol, mahkemede Fatih Terim ile olan tanışıklığının Seçil Erzan'dan önceye dayandığını öne sürerken savcılık ifadesinde Terim'in Seçil Erzan'ı tanıdığını ve aynı fon için para yatırdığını iddia etmişti.

jhjhjh.jpg

Mahkemede ifadesiyle savcılık ifadesi arasındaki bu çelişki üzerine sorulan sorulara Gürol, savcılık ifadesinde "duygusal konuştuğunu" savunarak cevap verdi.

Ayrıca, Seçil Erzan'la gerçekleştirdiği WhatsApp yazışmalarına ilişkin sorulara da Gürol, yazışmalarda duygusal ifadeler kullandığını ve gerçeği yansıtmadığını iddia etti.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar