Türk çocukları ABD’li askerlere mi satıldı! Epstein skandalı sonrası patlak verdi yöntemi duyan stüdyo buz kesti

Türk çocukları ABD’li askerlere mi satıldı! Epstein skandalı sonrası patlak verdi yöntemi duyan stüdyo buz kesti
Tüm dünya pedofili milyarder Jeffrey Epstein'in fuhuş bataklığını konuşurken Esra Erol’un programında ortaya çıkan gerçek duyanları şoke etti.

Duyanları dehşete düşüren, her gün yeni bir detayı ortaya çıkan Jeffrey Epstein davasının etkileri henüz geçmemişken Esra Erol’da bir annenin yıllar önce yaptığı itiraf sosyal medyayı salladı.

Esra Erol'un sunuculuğu yaptığı programa 2018 yılında başvuran Şükran Berberoğlu isimli kadın, 2 çocuğunun ABD askerlerine satıldığını iddia etti.

Kadının anlattıkları, çocuk satın alma işinin organize şekilde olduğunu, Türkiye’den alınan çocukların yurt dışına satıldığını ortaya çıkardı.

cd.jpg

Jeffrey Epstein'in davasının kamuoyuna sunulan dosyalarının ardından Türkiye’den çocuk mu kaçırıldı? İddialar bu olayla birlikte yeniden gündem oldu.

Eşinin çocuklarını kebap arabası ve para karşılığında sattığını anlatan acılı annenin anlattıkları herkesi ağlattı.

aaaa.jpg

Berberoğlu 2 çocuğunun küçük yaşlardayken ABD’li askerlere satıldığını söyleyerek bir çocuk pazarlığı skandalının detaylarını gün yüzüne çıkardı.

ok.jpg

İncirlik Üssü'nde görevli ABD'li bir kadının evine gelip, o zaman 1.5 yaşında olan kızını eşinden para karşılığı aldığını anlatan acılı anne şu ifadeleri kullandı: Hatice'yi vermeden önce bir komşum vardı. Avukatın yanında çalışıyormuş. Geldi benim kafama girdi. Ben de veremem dedim. Babalarına gitmiş Bir tablaya verdi çocuğumu. Seçil'den de ne kadar para aldığını bilmiyorum. Kendi almış parayı. Beş kuruşunu görmedim. Ben zaten vermek istemedim. Beynimden vurulmuşa döndüm. Dünyayı verseler çocuğun satılır mı?” dedi.

lkk.jpg

Çocukları satın alan kişinin isminin Elifa Kuma isimli ABD uyruklu bir kadın olduğu öne sürüldü. Kadının Şükran Berberoğlu dışında çok sayıda Türk aileden çocuk alıp sattığı ortaya çıktı.

Berberoğlu, eşi tarafından satılan çocuklarına Esra Erol’un programında yeniden kavuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar