Saplantılı aşık üniversiteli kıza dehşeti yaşattı! Genç kız ağlarken karakoldan fotoğraf paylaştı

Saplantılı aşık üniversiteli kıza dehşeti yaşattı! Genç kız ağlarken karakoldan fotoğraf paylaştı
Adana’da “saplantılı” aşığı tarafından taciz ve tehdit edilen üniversite öğrencisi Hazal Özçimenoğlu'nun anlattıkları tüyler ürpertti.

21 yaşındaki üniversite öğrencisi Hazal Özçimenoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kendisini ve ailesini taciz eden, tehdit eden kişinin yaptıklarını tek tek anlattı.

Genç kızın anlattığı her detay pes dedirtti. İşte saplantılı aşığın yaptıkları…

okokojo.jpg

4 yıl boyunca tacize uğradığını iddia eden genç kız şunları söyledi:

17 yaşımdan beri hiçbir şeyim olmadığı halde beni takıntı haline getirip taciz eden “Halil İbrahim Çin” kişisinden birçok kez şikayette bulundum. Birçok defa uzaklaştırma kararı aldırdım ve şikayetlerim sonucunda suçlu bulundu.

lllll.jpg

"EVİNİZİ YAKAR SANA TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRÜRÜM"

Hapisten çıktıktan sonra tekrar tekrar bana ulaşmaya çalışan, numaramı değiştirdiğim için uzun zamandır bana ulaşamayan ulaşamadıkça bana kin ve nefret besleyen bu şahıs dün gece anneme ulaşarak “Evinizi biliyorum, evinizi yakacağım, kızına ve sana tecavüz edip öldüreceğim” diyerek ailemi ve beni öldürmekle tehdit etti.

oskjj.jpg

"BİRÇOK SUÇTAN ARANIYOR"

Eğer bir gün bir yerlerde intihar süsü verilirse ben asla intihar etmem, yaşamayı seviyorum bunu bilmenizi istiyorum. Ben ve ailemin can güvenliğine zarar gelmesi durumunda sorumlusu “Halil İbrahim Çin”dir. Kişi Adana’da yaşıyor, şikayet ettiğimizde firar olduğunu birçok suçtan arandığını öğrendik.

taciz.jpg

Sosyal medyanın konuştuğu skandal olayın ardından Halil İbrahim Ç. ise tüm iddiaları reddetti. Halil İbrahim Ç. gözaltına alındıktan sonra karakoldan gülerek fotoğraf paylaştı.

1080xauto.webp

İddialar sonra paylaşım yapan Ç, şunları söyledi:

Halil İbrahim Ç. hakkındaki iddialara sosyal medyadan şöyle yanıt verdi: "Hazal benim eski sevgilim, biz ayrıldık ve bitti. Bahsettiği konularda benim bir tacizim olmadı. Ben asla öyle bir şey yapmadım. Beni aradı dediği numara saatinde ben dışarda arkadaşlarımla kafedeydim. İspatlayabilirim.

mky.jpg

Bir erkeğe iftira atıp hayatını karartmak bu kadar kolay olmasın. Benim kendisi ile bir bağım yok arayan kişi benim adımı vermiş. Beni sevmeyen biridir. Bana iftira atıyor." "Ben bahsedilen kadınla 2.5 sene önce ilişkimi kestim hiçbir irtibatım yok. Onu aramadım. Benim adımı vermişlerdir. Bana iftira atıyor adalet yerini bulacak.

33.jpg

ol.jpg

tcz2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar