Şoke eden görüntüler! Köpeği eline alıp fırlattı sebebi pes dedirtti

Şoke eden görüntüler! Köpeği eline alıp fırlattı sebebi pes dedirtti
Büyükçekmece’de A.S. (16) isimli genç iddiaya göre aydınlatma direğindeki elektrik kaçağını kontrol etmek için eline aldığı köpeği fırlattı. İşte dehşete düşüren o olayın görüntüleri...

A.S. (16) isimli genç, aydınlatma direğindeki elektrik kaçağını kontrol etmek için eline aldığı bir köpeği o noktaya fırlattı. O anlar, A.S.'nin arkadaşı tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Dehşet veren bu olay, Ulus Mahallesi Çiğdem Caddesi'nde, 8 Mart Cumartesi akşam saatlerinde gerçekleşti. Köpek, elektrik kaçağı olduğu düşünülen yere düştüğünde hemen kaçarak uzaklaştı. Olayın ihbar edilmesi üzerine BEDAŞ ekipleri, bölgede inceleme başlattı.

Olayla ilgili konuşan A.S.'nin arkadaşı Rıza K. "22-23 civarlarında sokakta gelirken köpeği görüyorlar. Köpekler yaklaştığı zaman elektrik çarpıyor. Arkadaş alıyor köpeği, test etmek için yanına yaklaştırıyor. Elektrik çarpıyor, hayvanın canı yanıyor. Oradan da arayıp BEDAŞ'ı çağırıyorlar. Biz hayvanlarımızı seviyoruz. Bütün canlıları seviyoruz daha doğrusu ve buradan bütün herkese sesleniyoruz. Hayvanlara eziyet çektirmemek üzere güzel bir yaşam sunmak istiyoruz" dedi.

640xauto-001.webp

istanbul-ozel-buyukcekmecede-elekt-23847.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar