Şahan'dan Kızılay Başkanı'na soda tepkisi: 'Sen hala istifa etmedin mi yakışıklı?'

Şahan'dan Kızılay Başkanı'na soda tepkisi: 'Sen hala istifa etmedin mi yakışıklı?'
Komedyen Şahan Gökbakar, Kızılay Başkanı Kerem Kınık eleştirilerini sürdürüyor. Gökbakar, kurumun çadır satma skandalından sonra maden suyunda da yüksek yoğunlukta arsenik çıktığı iddiaları sonrası Kırım'a seslenerek "Sen hala istifa etmedin mi yakışıklı?" diye sordu.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında çadır sorunlarının en yoğun yaşandığı bir dönemde çadır satışı yapmasıyla büyük eleştiri toplayan Kızılay''da maden suyu skandalının da ortaya çıkması tepkilerin şiddetini artırdı.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık''ı en çok eleştiren ve sosyal medyada karşılıklı paylaşım düellolarına giren komedyen Şahan Gökbakar, Kızılay sodalarında yüksek arsenik tespit edildiği iddiaları üzerine Kınık''a seslenerek "''Yarışmayan Kerem''. Sen hala istifa etmedin mi yakışıklı?" diye sordu.

Şahan Gökbakar''ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda kullandığı ifadeler şu şekilde:

"Evde Kızılay maden suyu içerdik. Oğlum da isterdi, ona da içirirdim. BirGün gazetesinde çıkan haberle midemiz bulandı, hepsini attırdım. Afyon üretim tesisindeki pislik, küf, yosun! Rezalet. Yönetim K. Başkanı kim? Tabi ki ''Yarışmayan Kerem''. Sen hala istifa etmedin mi yakışıklı?"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar