Cübbeli Ahmet’ten çok konuşulacak Özgür Özel itirafı Cezaevi ziyaretinde ne dedi

Cübbeli Ahmet’ten çok konuşulacak Özgür Özel itirafı Cezaevi ziyaretinde ne dedi
İsmailağa Cemaati’nden ihraç edilen Cübbeli Ahmet Hoca’nın canlı yayında anlattığı Özgür Özel anısı sosyal medyayı salladı.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Ekol TV ekranlarında Güncel Meseleler isimli programa konuk oldu. Uzun süredir İsmailağa Cemaati ile yaşadığı tartışmalarla gündemden düşmeyen Cübbeli Ahmet’in anlattığı Özgür Özel anısı büyük dikkat çekti.

ssss.jpg

“BANA KARTINI VERDİ”

Cezaevinde bulunduğu dönemde CHP Genel Başkanı Özel’in kendisini ziyarete geldiğini açıklayan Cübbeli Ahmet

“İlaçlarımı sordu, eczacıyım dedi. Tabii hukukumuz var. Biz de vefasız biri değiliz. Konuşurken daha terbiyeli konuşmam lazım. Peygamberimizin, Yahudi bir komşusu var. Özgür beye Yahudi dedi demesinler. Yahudi komşusu bile olsa kurban kesildiğinde ilk eti ona gönderirdi. Vefa gelişen hukuka göredir. Bana kartını verdi, bir sorun yaşarsan bana mektup yazabilirsin dedi” dedi.

ekran-goruntusu-2024-05-08-160206.png

LİDER KİM TARTIŞMASI

Ahmet son olarak cemaat ile yaşadığı tartışmalarla isminden söz ettirdi. Cemaatin ölen liderinin ardından yerine İbrahim Hoca’nın geçeceğini ilan eden Ahmet bu konuda da cemaatle ters düştü. İsmailağa’dan yapılan açıklamaya göre yeni lider İsmail Ağa Camii'nin imamı Fikri Doğan oldu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar