Şahan Gökbakar'dan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a Recep İvedik yanıtı

Şahan Gökbakar'dan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a Recep İvedik yanıtı
Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar ile deprem sonrası afet bölgesine çadır sattığı için tepkilerin odağı olan Kızılay Başkanı Kerem Kınık arasındaki tartışma devam ediyor. Gökbakar'ı canlandırdığı 'Recep İvedik' karakteri üzerinden hedef alan Kınık'a, ünlü komedyenden yanıt gecikmedi.

6 Mart''ta meydana gelen depremlerin ardından, afet bölgesinde yardıma muhtaç depremzedelerin en çok ihtiyaç duyduğu şey çadır olmasına karşın, çadırları depoda bekleterek, günler sonra yardım kuruluşu AHBAP Derneği''ne sattığı ortaya çıkan Kerem Kınık, milyonlarca vatandaşın yanı sıra ünlü isimlerin de hedef tahtasına oturtulmuştu. 

Gazeteci Fatih Altaylı ile sert bir tartışma yaşayan Kınık, bir süredir komedyen Şahan Gökbakar''ın eleştiri oklarının hedefinde bulunuyor. İkili arasında yaşanan son polemiğe ise Gökbakar''ın canlandırdığı ve izlenme rekorları kıran film karakteri Recep İvedik damga vurdu. 

"SENİ UNUTTUM ZANNETME YAKIŞIKLI"

Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kınık''a seslenerek  "Seni unuttum zannetme yakışıklı. Babaaaam, dedeeeeem, ögretim görevlim, afette çadır ve konserve satanım" ifadelerini kullandı.



“RECEP İVEDİK GERÇEK HAYATTA YAŞASAYDI BİZİMLE BİRLİKTE YEMEK DAĞITIRDI”

Gökbakar''ın paylaşımına yanıt veren Kınık, kendisi hakkında atılan tweeti alıntılayarak alıntılayarak“Şahan gelsene afet bölgesine birlikte depremzede vatandaşlarımıza hizmet edelim. Bak ben kırk günde bölgede 15.000 km yol yapmışım. İnan kaba saba da olsa içinde insaniyet ve vicdan taşıyan Recep İvedik gerçek hayatta yaşasaydı o gelir bizimle birlikte hizmet eder, çorba yemek dağıtırdı. Hadi gel sahaya dertleşiriz biraz” şeklinde konuştu. 



"ONURLU OL İSTİFA ET"

Kınık''ın verdiği yanıta Gökbakar cephesinden yanıt gecikmezken, Gökbakar, kendisini deprem bölgesine davet eden Kınık için "Kerem bey, afet bölgesine hizmet etmek, sahada olmak benim işim değil, senin işin. Ben maddi ve ayni yardım yapıyorum, çocuk okutuyorum.” dedi. 

Tartışmaya bir başka paylaşım ile devam eden ünlü komedyen, kullanılan  ‘Recep İvedik’ göndermesine ilişkin ise “Recep Ivedik''e gelince! Eğer gerçekte olsa ve senin afette çadır sattığını duysaydı varya offf!! anladın sen onu... Onurlu ol, Istifa et!” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar