Şahan Gökbakar'ı utandıran gerçek!

Şahan Gökbakar'ı utandıran gerçek!
Şimdilerde Recep İvedik serisinin son filmi üzerinde çalışan oyuncu Şahan Gökbakar, bu süre zarfında gündeme dair gelişmeleri yakından takip ediyor. Yaşanan gelişmelere dair sosyal medya paylaşımlarında bulunan Gökbakar bu defa Türkiye'deki üniversiteler hakkında bir paylaşıma imza attı.

Eğitim üzerine yapılan inceleme ve araştırma sonuçlarına dair bir gerçeği Twitter hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan Şahan Gökbakar, Dünya üzerindeki üniversiteler arasında Türkiye''den ilk 500''e hiçbir üniversitenin girememesine tepki gösterdi.

Orman yangınları sırasında yaptığı paylaşımlarla ülke genelinde bir farkındalık yaratan oyuncu sosyal medya hesabını etkin bir şekilde kullanıyor. Şahan Gökbakar bu defa üniversiteler üzerine yapılmış bir araştırmanın sonuçlarını paylaştı ve şunları yazdı:

"Türk gençliği kesinlikle daha iyisini hak ediyor. Dünya  ilk 500 de üniversitemiz yok. Yazık bu ülkenin gençliğine... Türkiye''nin yok İran''ın var, Mısır''ın var. Her ile üniversite açıp garip gurup rektörler koymakla olmuyor maalesef. Bilim yoksa, gelecek yok demektir. Utandım..."

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar