Şahan Gökbakar: İşte beklenen gün... Kral geliyor

Şahan Gökbakar: İşte beklenen gün... Kral geliyor
Herkes tarafından merakla beklenen 'Recep İvedik 7' sinemaseverlerin karşısına çıktı. Şahan Gökbakar’ın yeni filmi Disney+ Türkiye'de yayınlandı. İzleyiciler İvedik serisinin yeni filimi olan Recep İvedilik7'nin hangi platformda yayınlanacağını merak ediyor. İşte merak edilenler...

Sinemaseverlerin sabırsızlıkla beklediği Şahan Gökbakar’ın sevilen serisi Recep İvedik''ten müjdeli haber geldi. Togan Gökbakar''ın yönettiği ve Şahan Gökbakar ile senaryosunu yazdığı Recep İvedik 7 dün izleyicisiyle bir araya geldi.  Recep İvedik serisinin yeni filminin yayın tarihi geçimiz hafta  belirlenmişti. İzleyiciler Recep İvedilik7 serisinin hangi platformda yayınladığını merak ediyor. Bir süredir beklenen Recep İvedik 7 filmi Disney+ Türkiye''de yayınlandı.

RECEP İVEDİK 7 KADROSU

Recep İvedik 7 oyuncuları arasında Şahan Gökbakar, Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi gibi ünlü isimler yer alıyor.

RECEP İVEDİK 7 HANGİ PLATFORMDA YAYINLANACAK?

Recep İvedik serisinin yeni filmi 9 Aralık tarihinde Disney Plus isimli dijital yayın platformu üzerinden yayımlanacak. Sosyal medya hesabından film afişini paylaşan Gökbakar, yayınladığı kareye "İşte beklenen gün... Kral geliyor. Ormanlar nasıl savunulurmuş herkes görecek" notunu düştü.

PEKİ RECEP İVEDİK 7 FİLMİNİN KONUSU NE?

Şahan Gökbakar’ın sevilen serisi Recep İvedik 7, şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gitmeye karar verir.

Köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan Recep İvedik, köylülerle el ele vererek, bu projeye karşı heyecanlı ve komik bir maceraya atılacaktır.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar