Şahan, 'Datça yangını kötü' dedi, rüzgar müjdesi verdi

Şahan, 'Datça yangını kötü' dedi, rüzgar müjdesi verdi
Geçen yıl yaşanan Marmaris yangınını söndürmek için elinden geleni yapan ve bu süreçte sosyal medyasını etkin olarak kullanan oyuncu Şahan Gökbakar, bu defa Datça yangınıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Gün içerisinde başlayan ve kısa süre içerisinde geniş bir alana yayılan yangın hakkında son dakika bilgisi paylaşan Gökbakar, aynı zamanda bölgedeki rüzgarla ilgili de bilgi verdi ve sabaha doğru rüzgarın duracağını söyledi.  Gökbakar bu süre zarfında yangının kontrol altına alınabileceğine inandığını söyledi.

İşte Şahan Gökbakar''ın o satırları:

"Datça''da yangın artarak devam ediyor. Maalesef gece bastırıyor yine. Alevler bütün gece yaka yaka devam edecek. İnşallah rüzgar azalır. Bölgeden konuştuğum dostlarım maalesef ciddi boyutlarda olduğunu söyledi. Yıllardır uçmayan THK uçağını havada görmek sevindirici... Rüzgar sabaha karşı duracak. Yarın ve öbür gün rüzgar yok. Oralarda kontrol altına alınabilir düşüncesindeyim. Tüm mücadele edenlere kolay gelsin.

Dostlar bir kaç yıldır yazın ortasında sel felaketleri, ciğerlerimizi kavuran dehşet yangınlar yaşıyoruz. Sebebi iklim krizi. Maalesef her geçen yıl artarak devam edecek. Buna karşı yapılması gereken şey, önlem almak. Ne kadar fazla önlem o kadar az zarar..."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar