Kızılay'ın Genel Sekreter Yardımcısı'ndan Temel Karamollaoğlu için skandal sözler!

Kızılay'ın Genel Sekreter Yardımcısı'ndan Temel Karamollaoğlu için skandal sözler!
Deprem felaketinin en yoğun yaşandığı günlerde elindeki çadırları afet bölgesine göndermek yerine depoda bekleterek, AHBAP Derneği'ne 46 milyon TL'ye sattığı ortaya çıkan Kızılay'dan tepki çeken bir açıklama daha geldi.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Murat Ağırel''in haberinin ardından Kızılay yöneticilerine yönelik sert tepkiler gelirken, başta Kızılay Başkanı Kerem Kınık olmak üzere söz konusu kurumda yer alan herkes eleştiri oklarının hedefine oturtulmuştu. 

Deprem bölgesinin en temel ihtiyaçlarının başında gelen çadırları, bir yardım kuruluşu olmasına karşın satabilmek için deposunda bekleten Kızılay''ın Başkanı Kerem Kınık''a bugün komedyen Şahan Gökbakar ve gazeteci Fatih Altaylı üst üste tepki göstermişti. 

Kurumun Genel Sekreter Yardımcısı olan Murat Ellialtı, geçtiğimiz günlerde Kızılay''da yaşanan skandalların ardından tepki gösteren Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu hakkında şok ifadeler kullandı. 

"EPEYCE YAŞLI, BİR GÜN KAN İHTİYACI OLURSA...."

TV5 canlı yayınında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Kızılay’ın depremin ardından çadır satmasını eleştirerek, “Ben bundan sonra Kızılay’a hiçbir surette ne yardım ederim ne de yardım edilmesini teşvik ederim. Kan bile vermem” ifadelerini kullanmıştı.

Karamollaoğlu’nun eleştirilerine Twitter’dan yanıt veren Ellialtı, Karamollaoğlu’nu etiketleyerek, “Epeyce yaşlı. Bir gün kan ihtiyacı olursa olgun davranır, kendisini geri çevirmeyiz. Ancak kan işini de siyasete alet etmesin” dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar