Rezan Epözdemir ve Lube Ayar arasında Seçil Erzan gerginliği! Canlı yayında birbirlerine girdiler

Rezan Epözdemir ve Lube Ayar arasında Seçil Erzan gerginliği! Canlı yayında birbirlerine girdiler
Sözcü TV ekranlarında ‘Fatih Terim Fonu’ hakkında sunum yapan Gazeteci Lube Ayar ve Avukat Rezan Epözdemir birbirine girdi.

Aralarında birçok ünlü futbolcunun yer aldığı Fatih Terim Fonu dolandırıcılığı olayında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Gazeteci Lube Ayar, Sözcü TV’de canlı yayında Fatih Terim Fonu olayına ilişkin bir sunum yaptı.

Sunumda ismi geçen Avukat Rezan Epözdemir, canlı yayına telefonla bağlandı. Ayar ve Epözdemir arasında konuşma sırasında gerginlik yaşandı.

89.jpg

“BEN GELEYİM CEVAP VEREYİM”

Dava dosyasında mağdur olarak yer alan 5 ismin avukatlığını üstlenen Rezan Epözdemir Lupe Ayar'ın açıklamalarına şöyle tepki gösterdi:

Bu yaptığınız çok etik olmadı. Böyle bir sunum yapılacaksa keşke ben de orada olsaydım. Ben geleyim bunlara da cevap vereyim orada konuşalım. Hanımefendiyi ben tanımıyorum. Hukukçu mu önce onu sorayım? Birileri hanımefendiye benim ismimle birlikte bazı kağıtlar tutuşturmuş, o da burada algı yapmaya çalışıyor.

kiz.jpg

“KENDİSİ GAZETECİ”

İpek Özbey "Hayır. Kendisi gazeteci" diyerek yanıt verince, Epözdemir sözlerini şöyle sürdürdü:

Zaten belli oluyor gazeteci olduğu, hukukçu olmadığı. Çünkü bir hukuk formasyonu yok. Konuya da çok vakıf değil. Denizbank'ın eline tutuşturduğu şeylerle bir sunum yapmaya çalışıyor. Ben geleyim cevap hakkımı kullanayım.

kjjyy.jpg

“SAYGISIZLIK YAPIYORSUNUZ”

Ayar, Epözdemir’in bu sözlerine “Siz de gazeteci değilsiniz. Avukatsınız ama saygısızlık yapıyorsunuz. Buyurun gelin. Ben zaten geleceğinizi düşünerek hazırlanmıştım” diyerek yanıt verdi.

Araya giren İpek Özbey de "Lütfen iddialara cevap verelim. Kimseyi meslekleri üzerinden rencide etmeyelim. Burası öyle bir yer değil. Ben buna izin verecek bir moderatör değilim" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar