Futbolcuları dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın avukat sevgilisinden bomba açıklamalar! İlişkileri neden bitti

Futbolcuları dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın avukat sevgilisinden bomba açıklamalar! İlişkileri neden bitti
Son zamanlarda sık sık konuşulan ve özel fon vaadi ile futbol camiasından bilinen isimleri dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan’ın eski sevgilisi Avukat Candaş Gürol sessizliğini bozdu. İlişkileri neden bitti?

DenizBank’ta şube müdürü olarak görev yaptığı süreçte yüksek getirili özel fon vaadiyle Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’la ilgili dava devam ediyor.

Oda Tv'den Oğuz Ok'un haberine göre, her geçen gün farklı ayrıntıların ortaya çıktığı davada paraların neden ve nasıl yatırıldığına dair birbirinden farklı ayrıntılar ortaya çıkıyor. Gündemden düşmeyen bu dava ile sanık Seçil Erzan'ın telefonunda "Nursel abla" ismiyle kayıtlı kişi ile mesajlaşmaları ortaya çıktı.

Erzan’ın telefonunda ortaya çıkan "Nursel abla" ismiyle kayıtlı kişi ile mesajlaşmalarında Abla Candaş her şeyi öğrendi. Bana çok üzüldü fakat yanımda duramıyor. Çok korkuyor” yazdığı görülüyor.

Çok konuşulan dosyada tanık olan avukat Candaş Gürol, ortaya çıkan mesajlaşmalara yanıt vererek sessizliğini bozdu. Gürol, Erzan ile ilişkilerinin nasıl bittiğini açıkladı.

“KARİYERİME ZARAR VEREBİLECEĞİNİ SÖYLEDİM”

"Seçil'den ayrılmadan önce benim kabul edemeyeceğim bazı ilişkilerinin olduğunu öğrendim. Bunları buradan söylemem çok doğru olmaz. Kendisine bunları bildiğimi ve bu ilişkilerin kariyerime zarar verebileceğini söyledim.

Erkek arkadaşı olarak yanında durmanın birçok sebepten dolayı doğru olmayacağını kendisine bildirdim. Sanırım o konuşma bu konuşmadır.

“O DÖNEMDE KENDİSİNDEN AYRILDIM”

Ortada Erzan'ın çözemediğim eski ilişkileri ve mevcut açıklanamaz bir durum vardı. Bu durumu kendisine söyledim ve o dönemde kendisinden ayrıldım. Sanırım ilgili yazışma bununla ilgili. Kısacası olay Seçil'in özel hayatına ilişkin bir durumdur banka veyahut diğer konularla ilgili değil."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar