'Plana sadık kal' diyen Sinan Oğan'ın boynundaki atkının rekor fiyatı ortaya çıktı

'Plana sadık kal' diyen Sinan Oğan'ın boynundaki atkının rekor fiyatı ortaya çıktı
2023 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan, uzun aradan sonra Londra’da görüldü. Oğan’ın gülerek poz verdiği fotoğrafta taktığı atkının fiyatı ise sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanlığı seçimi kampanyasını "Plana sadık kal" slogunuyla başlatan ancak ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan, uzun bir süre sonra Londra'da görüntülendi.

Ünlü Türk lokantası Sofra'da yemek yiyen Oğan, tanınmış şef Hüseyin Özer ile bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.

Şef Özer, bu anıyı sosyal medya hesabından paylaşarak, "Restoranımda sizi ağırlamak gerçekten bir zevkti. İyiliğiniz ve varlığınız gerçekten özel kıldı. Harika bir misafir olduğunuz için teşekkür ederim" notunu düştü.

gcqydsrwcaah8f6.jpeg

Son günlerde art arda gelen şehit haberleri karşısında milliyetçiliğiyle bilinen Sinan Oğan'ın gülerek poz vermesi, birçok kullanıcı tarafından eleştirilere neden oldu.

Özellikle fotoğrafta taktığı 'Louis Vuitton' markalı atkısı da sosyal medyada geniş yankı buldu. Sinan Oğan'ın takım atkısının güncel fiyatının 26 bin 740 lira olduğu iddia edildi. Bu durum, sosyal medyada tartışma konusu oldu.

gcqydsoxqaenkat-1.jpeg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar