Aha dayıya sor sözüyle ünlenen genç şimdi bambaşka biri! Nezarethaneden Mekke’ye

Aha dayıya sor sözüyle ünlenen genç şimdi bambaşka biri! Nezarethaneden Mekke’ye
Yıllar önce gazetecilere söylediği “Aha dayıya sor” sözü ile hafızalara kazınan gencin yıllar sonraki değişimi hayrete düşürdü.

Hüseyin T., yıllar önce gazetecilere yönelterek "Aha dayıya sor" sözleriyle hafızalara kazınan genç, geçirdiği büyük değişimle şaşkınlık yarattı.

2015 yılında Adana'da bir polis memurunun çocuğunun parasını bıçak zoruyla aldıktan sonra yakalanan Hüseyin T.'nin adliyeye sevk edilirken sarf ettiği sözler günlerce konuşulmuştu.

Gencin, basın mensuplarına dua kitabı sattığını söyleyip besmele çekemeyerek "Aha dayıya sor" dediği anlar, sosyal medyada viral olmuştu.

Ancak şimdi, Hüseyin T.'nin son halini görenler tanıyamadı. Sosyal medyada en çok izlenenler arasında yer alan Hüseyin T.'nin umreye gittiği ve Kur'an okuduğu fotoğrafları herkesi şaşırttı.

Gencin özel hesabından paylaştığı videolar, hem fiziksel hem de manevi değişimine dikkat çekiyor.

Geçen sekiz yıl içinde fenomen olan gencin değişimine tanıklık edenler arasında, onu adliyeye götüren polis memuru da bulunuyor. Ancak maalesef, geçen eylül ayında vazife başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden bu polis memuru, Hüseyin T.'nin başlattığı fenomenliği göremedi.

877.jpg

728xauto.webp

1080xauto.webp

728xauto-3.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar