Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve doların ne zaman rekor üstüne rekor kıracağını açıkladı

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve doların ne zaman rekor üstüne rekor kıracağını açıkladı
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin yeni bir rekorun yaşanacağını söyleyerek dikkat çeken uyarılarda bulundu.

DAMLA BAYLAN-GÜNBOYU

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın sahiplerine uyarılarda bulunduğu açıklamasında, "Altın fiyatlarında kesintisiz bir yükseliş varmış gibi görünse de, gram altın ve çeyrek altın fiyatları aslında dövizden aldığı destekle yükselirken, ons tarafında haftalardır dar bir bant aralığında gelgit hareketi görüyoruz" dedi.

"REKOR ÜSTÜNE REKOR YAŞANACAK"

Memiş'in uyarısı şöyle:

Özellikle ons tarafında ilk aşamada 2150 ve 2250 seviyeleri, yıl sonunda ise 2350 doların görülmesi muhtemel. Bu artışlarla beraber dövizin de yükselişini hesaba katarsak gram ve çeyrek altın için de rekor üstüne rekor yaşanacağını söylemek sürpriz olmaz.

Dün yaşanan artışla birlikte gram altın gösterge fiyatı üzerinde 1650 lirayı yokladı. Bu fiyat Kapalıçarşı'da 20 lira daha yüksek seviyede. Seçimlerin ardından kapanan makasın yeniden ortaya çıkması ise ekonomi açısından kötü bir gösterge. Çünkü piyasalarda yeterince güvenin olmadığına işaret ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar