Küfürden daha ağır sözler... Fatih Altaylı Eren Erdem'i yerden yere vurdu

Küfürden daha ağır sözler... Fatih Altaylı Eren Erdem'i yerden yere vurdu
Gazeteci Fatih Altaylı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in CHP'deki göreviyle ilgili açıklamalarda bulunarak, çok sert tepki gösterdi.

ASLIHAN KAMER TÜREL CAYMAZ-GÜNBOYU

Fatih Altaylı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'e tepki göstererek, Erdem'in önemli bir kademede bulunmasına hiçbir CHP'linin ses çıkarmadığını söyledi.

Seçimlerin kaybedilmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yönetim kadrosunda değişime gitti. Parti Meclisi üyesi Eren Erdem, CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalar Başkanı oldu. Seçimlerin kaybedilmesi durumunda istifa edeceğini belirten Erdem, bu sözlerini geride bırakırken, Gazeteci Fatih Altaylı da Erdem'e tepki gösterdi.

"ŞU KOLTUĞA OTURTMAYACAĞIM BİRİSİ"

YouTube kanalındaki videoda Erdem'e tepki gösteren Fatih Altaylı, "Eren Erdem kimdir ya? Nedir bu etkisi gücü, ne oluyoruz? Kendisini bir kere gördüm hayatımda. Beni ziyarete gelmişlerdi. Kendi halinde şu koltuğa oturtmayacağım birisi. CHP’ye yön veriyor bu, öleyim Allah’ım! Gerçekten öleyim Allah'ım! Koca CHP'nin deve dişi gibi adamları da buna göz yumuyor" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar