Survivor All Star'da şaşırtan veda! Şampiyonluk hayalleri yarıda kaldı

Survivor All Star'da şaşırtan veda! Şampiyonluk hayalleri yarıda kaldı
Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecan dolu mücadele devam Ederken, bu haftanın eleme adayları arasında Yunus Emre, Sercan, Batuhan ve Furkan yer alıyordu. Şampiyonluk hayalleri yarıda kalan isim belli oldu. İşte detaylar...

İzleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Survivor All Star 2024, Yunus Emre, Sercan, Batuhan ve Furkan'ın arasındaki rekabetin dorukta olduğu bir gecede adaya bir yarışmacıyı veda etti.

ADAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Şampiyonluk hayallerine veda eden isim Furkan Kızılay oldu.

6592b2341958f150650d68aa.webp

GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU

Geçen hafta ise Survivor All Star'a veda eden isim Yasin'di. Yasin veda konuşmasında şu sözleri dile getirdi:

"Sakatlıkla mücadele ederek 16-17 oyun oynadım. Bu durumu tercih etmezdim ama maalesef ayaklarım artık gitmiyordu. Parkuru hemen hemen yürüyerek geçmeye başladım. Ancak sonuç bu şekilde oldu. Bugün Batuhan ve Yunus Emre'yi tebrik ediyorum; ikisi de beni yendi. 4-4 eşitliğinde uzatmaya gittik ancak sonrasında işler değişti. 4-3 önde olmama rağmen sonuç değişmedi. Ayaklarım izin vermedi ve bu beni çok üzdü. Arkadaşlarıma son bir ay boyunca dikkat etmelerini öneriyorum; bu süreçte sakatlanmadan oynamak önemli. Hepinize teşekkür ederim, hepinizi seviyorum. Mavi takımımla da vedalaşacağım, bu kadar."

gnf4hfywiaatubk.jpg

FURKAN KIZILAY KİMDİR?

Furkan Kızılay, 30 Kasım 1990'da İstanbul'da doğmuş bir Türk oyuncu ve şarkıcı. Adını, Çocuklar Duymasın adlı TV dizisinde canlandırdığı Emre (Havuç) karakteriyle duyurdu. Sinema filmlerinden TV dizilerine kadar geniş bir yelpazede çalışmalar yaptı ve reklam filmlerinde de yer aldı. Ayrıca, 2009 yılında Aşksın Sen adlı albümü müzik dünyasına kazandırdı.

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA ROL ALDI

2010 yılında ise Çocuklar Duymasın dizisinin çekimlerine yeniden başlanmasıyla Emre (Havuç) karakterini yeniden hayata geçirdi.

Furkan Kızılay'ın kariyeri sadece oyunculuk ve müzikle sınırlı değil. Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri bölümünde sürdürüyor. Ayrıca, 21 Ocak 2017 tarihinde TV8'de başlayan 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer aldı. Daha sonra ise 2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem adlı dizide rol aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar