Özgür Özel, anketler İzmir’i gösteriyor dedi net oran verdi: Dikkat çeken seçim tahmini

Özgür Özel, anketler İzmir’i gösteriyor dedi net oran verdi: Dikkat çeken seçim tahmini
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Aday Tanıtım Töreni'nde konuştu. Yapılan anketlerin sonucunda İzmir’in önemli bir başarıyı getireceğini aktaran Özel, kazanacakları ilçe sayısını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'e yaptığı ziyaret kapsamında düzenlenen aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

İzmir'de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Özgür Özel, öncelikle şehrin tarihine ve önemine vurgu yaparak, İzmir'in Cumhuriyet'in sancak gemisi olduğunu belirtti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın emanet edildiği kentte olduklarını hatırlatan Özel, İzmir'in milli mücadelenin başladığı önemli bir merkez olduğunu ifade etti.

Kendi kişisel geçmişinden de bahseden Özel, İzmir'in kendisi için özel bir yere sahip olduğunu dile getirdi. İlkokuldan başlayarak hayatının önemli anlarını İzmir'de geçirdiğini belirten Özel, şehre olan sevgisini ve bağlılığını vurguladı.

CHP'nin İzmir'deki adaylarını tanıtırken, Özgür Özel, Nurşen Balcı'nın yerine İlkay Girgin Erdoğan'ın aday gösterileceği iddialarını da değerlendirdi. Bu iddiaların her iki tarafa da tebliğ edildiğini aktaran Özel, konuya ilişkin net bir açıklama yapmadı ancak sürecin devam ettiğini belirtti.

“İZMİR’DE 30’DA 30 YAPACAĞIZ” VURGUSU

Adayların tanıtımında ve seçim sürecindeki beklentilere de değinen Özel, 30 belediye başkan adayının sahaya indiğini ve yapılan anketlerin olumlu sonuçlar verdiğini dile getirdi. İzmir'deki seçimlerde 30'da 30 yapacaklarına inandıklarını vurgulayan Özel, partisinin İzmir'deki başarılarına güvenlerinin tam olduğunu ifade etti.

Son olarak, seçim şarkısı ve tanıtım filminin bu akşam saat 20.00'da Türkiye genelinde yayınlanacağını söyleyen Özgür Özel, bu etkinlikle seçim kampanyasını daha geniş kitlelere duyuracaklarını belirtti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar