Özge Ulusoy suskunluğunu bozarak isyan etti! Babasının ölümü meğerse…

Özge Ulusoy suskunluğunu bozarak isyan etti! Babasının ölümü meğerse…
Geçtiğimiz günlerde babasını trafik kazasında kaybeden Özge Ulusoy suskunluğunu bozdu. Babası emekli Albay Haydar Ulusoy’un ölümüyle ilgili ilk kez konuşan manken, “Kaza değil, cinayet” ifadelerini kullanarak isyan etti.

Özge Ulusoy''un babası emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara''da geçirdiği trafik kazası sonucu 73 yaşamını yitirmişti. Kazanın ardından zanlının, çelişkili ifadeler verdiğini söyleyen Ulusoy, suskunluğunu bozarak "Bu kaza değil cinayet" dedi.

“KAZA DEĞİL, CİNAYET”

Kazayla ilgili konuşan manken Özge Ulusoy, "Neden bir kazayı örtbas etmek isteyesiniz ki, adı üzerinde kaza, cinayet örtbas edilir" diyerek zanlının ifadesindeki çelişkilere tepki gösterdi.

Babasının lojmanlardan alışveriş yaptığı, fişiyle de bunu belgelediğini anlatan Ulusoy, babasının istikametinin belli olduğunu ve ''Kazanın bu yönde gelen bir aracın, sol tarafa vurmasıyla olduğunu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Konuşmasına devam eden manken, karşı tarafın da iddiasını açıklayarak, "Onlar da babamın bu noktadan çıktığını, yaya geçidine gitmeyip oradan ileriye geçip refüje çıkıp, arabanın üzerine düştüğünü ya da atladığını iddia ediyorlar. Oysa elinde poşetlerle buradan buraya gitmez. Otopsi raporunda da bütün yaraları sol tarafında. Buradan gelse zaten sağdan vurulması gerekiyor" sözlerini dile getirerek tepki verdi.

Sürücü tutuklanıp, cezaevine gönderildi ancak Özge Ulusoy, kaza sonrası verilen ifadelere ve olay yeri krokisine tepki gösterdi.

“MERHAMET YOK, HERKESE YALAN SÖYLÜYORLAR”

"Komple çelişkilerle dolu! Fren yaptığını söylüyor, fren izi yok! 50 km''nin altında gittiğini söylüyor ve hafif sağa kırdığını söylüyor. Bunların hepsi yalan. Babama 50 km''nin altında çarpsaydı, babam şu anda hastanedeydi. Merhamet yok, herkese yalan söylüyorlar, böyle bir vicdansızlık olabilir mi?" diyerek yaşanan duruma tepki gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar