Babasının ölümüne sebep olan sürücü hakkında dava açıldı!

Babasının ölümüne sebep olan sürücü hakkında dava açıldı!
Özge Ulusoy’un babası emekli Albay Haydar Ulusoy’un hayatını kaybetmesine neden olan sürücü hakkında hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Özge Ulusoy''un babası emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara''da geçirdiği trafik kazası sonucu 73 yaşamını yitirmişti. Kazanın ardından zanlının, çelişkili ifadeler verdiğini söyleyen Ulusoy, suskunluğunu bozarak "Bu kaza değil cinayet" demişti.

Oyuncunun babasına otomobille çarparak ölümüne neden olan sürücü Elif N. hakkında "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianameye göre, 4 Aralık''ta Elif N''nin yönetimindeki 06 DV 2053 plakalı araç Çankaya Turan Güneş Bulvarı Milli Savunma Bakanlığı lojmanlarının önünde yolun karşısına geçmeye çalışan Haydar Ulusoy''a çarptı.

FRENE BASILMADI

Elif N. hakkında "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası talep edilirken, mahkumiyet halinde sürücünün ehliyetine el konulması da istendi. İddianame, Ankara 39. Asliye Ceza Mahkemesi''ne gönderildi.

Ulusoy’un ablası Nilay Ulusoy, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden babaları Haydar Ulusoy’la ilgili bir açıklama yapmıştı. Ulusoy, babasına çarpan cipin çok süratli olduğunu ve sürücünün kaza anında frene basmadığını öne sürerek şunları söylemişti:

“4 Aralık günü saat 14.05 sıralarında bir cip, babama yaya geçidindeyken çarpıp onu öldürdü. Cip 100 km’den daha yüksek bir hızla ona vurdu. Üzüntümüzü daha da derinleştiren detaylardan biri, çarpan aracın frene bile basmamış olması. Dosyaya bilerek yanlış yansıtılan şeyler var. Yargı makamları doğruları ortaya çıkaracaktır. Başka kan donduran bilgiler de var, detay veremiyorum. Babam bir ömür ülkesi ve milleti için çalıştı ve savaştı, şimdi ben de onun için savaşacağım.”

Babasının ölümüyle yıkılan model, Instagram hesabından  bir paylaşım yaparak babasının kırılan saatinin fotoğrafını paylaşmıştı. Sosyal medya hesabından babasının kaza anında kırılan kol saatini paylaşan Özge Ulusoy, fotoğrafa “04.12.2022. 14.05. Babacığım…” notunu yazdı.

"ALLAH''TAN KORKUN BİRAZ"

Ünlü model, "Gözlerimi ancak açtım ki babacığımın pisi pisine toprağın altına girdiği kazayı araştırayım, takipçisi olayım. Bu esnada babamı morgdan aldığım sabah elimde olan ojeden, yüzükle askeri törende dudaklarımı ısırarak kanattığım için makyajlı olmakla suçlanmışım. Sizi vicdansızlar. Biz nasıl bu hale geldik!" siteminde bulunmuştu.

Ulusoy sözlerine "Ben ülkemi, vatanımı ve insanını seven bir insanım ve bundan asla vazgeçmeyeceğim! Sizin pis yürekleriniz de bunu değiştiremeyecek, çünkü gerçek Türk insanının sizin gibi olmadığını biliyorum. Burada acımı nasıl ve neden paylaştığıma karışan hadsizler bir de siz ve o diğer vicdansızlar hesabımdan defolun! Allah''tan korkun biraz" diyerek devam etmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar