Ünlü manken "Tehdit ediliyorum" deyip mesajları ifşa etti!

Ünlü manken "Tehdit ediliyorum" deyip mesajları ifşa etti!
Geçtiğimiz günlerde oyuncu Özge Ulusoy’un babası emekli Albay Haydar Ulusoy geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Olayın kaza değil, bir cinayet olduğunu ileri süren manken, sosyal medya hesabından tehdit edildiğini iddia ederek paylaşımda bulundu.

Özge Ulusoy''un babası emekli Albay Haydar Ulusoy (73), Ankara''da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Elif N. yönetimindeki cip, Milli Savunma Bakanlığı lojmanları önünden yolun karşısına geçmek isteyen Haydar Ulusoy''a çarparak hayatının kaybetmesine sebep olmuştu.

Babasının ani ölümüyle yıkılan Özge Ulusoy ise ana haber bültenine çıkarak "Kaza değil, cinayet" diyerek isyan etmişti. Bu açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Ulusoy, sosyal medya hesabından tehdit edildiğini ileri sürdü.

TEHDİT MESAJLARINI İFŞA ETTİ!
Babasına çarpan sürücünün dayısı olduğunu ileri süren bir kişi, Ulusoy''a Instagram üzerinden gönderdiği mesajlarda "Vicdansız sensin. Ukala ne haddine senin herkese iftira atmak. Ben Elif''in dayısıyım. Haddini bil artık. Bilmezsen ben sana bildiririm hadsiz seni" ifadelerini kullanarak tehdit içerikli mesajlar gönderdi.

ÖZGE ULUSOY SESSİZ KALMADI
Ulusoy ise şu sözlerle yanıt verdi: "Bak sen bir de bana haddimi bildirecekmiş. Babamı öldürüp türlü yalanlar söylemişsiniz. Ben gerçeği söyleyip babamın hakkını arayıp adalet isteyince bir de tehdit ediyorsunuz? Sen kimsin ha kimsin? Allah''ım sen bizleri koru bu insanlardan korkunç! Hala şoku ve korkuyu atamıyorum üzerimden. Tehdit etmek nedir ya?"

2 YILDAN 6 YILA KADAR HAPİS
Özge Ulusoy''un babası emekli albay ve avukat Haydar Ulusoy''a otomobille çarpıp ölümüne neden olan sürücü Elif Nazlı, polisteki işlemlerinin ardından tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Kazayla ilgili, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı''nca yürütülen soruşturma tamamlanarak iddianame düzenlendi. İddianame Ankara 39''ncu Asliye Ceza Mahkemesi''ne gönderildi. Elif N. hakkında, ''taksirle ölüme neden olma'' suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. Ayrıca sürücünün ehliyetine 3 yıla kadar el konulması istendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar