Özge Ulusoy’dan evliliğe dair: Nasip kısmet işi...

Özge Ulusoy’dan evliliğe dair: Nasip kısmet işi...
Ünlü manken Özge Ulusoy 2,5 yıldır Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşıyor. Takipçileri ile soru-cevap etkinliği gerçekleştiren Ulusoy, bir takipçisinin, "Sevgilinizi neden gizliyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Özge Ulusoy, Faruk Çolakoğlu ile yaşadığı aşkı sosyal medyadan uzak tutuyor. Gözlerden uzak yaşamak istediği aşkı ile oldukça mutlu olduğunu belirten Ulusoy, evlilik hakkında gelen sorulara “Nasip kısmet işi” cevabını verdi.

“GÖZ ÖNÜNDE YAŞAMAK İSTEMİYORUM”

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Ulusoy, bir kullanıcının, "Sevgilinizi neden gizliyorsunuz?" sorusunu cevapladı. Ünlü manken, konuyla alakalı, "Gizlemiyorum ama ilişkimi göz önünde yaşamak da istemiyorum. Hem nazar var, kem göz var, kıskanç var... Var da var..." şeklinde konuştu.

“SEVDİĞİM BEY”

Ulusoy, daha önce sevgilisinin doğum gününü, "İyi ki... Doğum günün kutlu olsun diğer yarım, sevdiğim bey." ifadeleriyle kutladı.

“EVLİLİK" SORULARINA JET YANIT

Öte yandan Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde gazetecilerin ''evlilik'' sorularına, "İnşallah birlikteliğimiz evlilikle taçlanır. Evlilik işi kısmet işi. İlk başta sevdiğim insan yanımda olsun, biz mutlu olalım yeter.

“HER ŞEY ZAMANI GELDİĞNDE OLUR”

Özge Ulusoy, daha önce de "Dünden bugüne aşka bakış açınız değişti mi?" sorusuna yanıt vermişti. Ünlü isim, "Tecrübeyle ve yaşla beraber değişiklikler olsa da ana hatlarıyla aynı kalıyor. Benim için ilişkide en önemli şey güven ve merhamet." demişti. Her şey zamanı geldiğinde olur" yanıtını vermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar