Özge Özpirinçci dizisi için ezber bozdu! Yaptıklarını tek tek anlattı

Özge Özpirinçci dizisi için ezber bozdu! Yaptıklarını tek tek anlattı
Her zaman doğal güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı videoda başrolünde oynadığı Sandık Kokusu dizisi için botoks yaptırdığını ve saçlarını boyattığını açıkladı.

Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, doğallığıyla tanınan bir isim olmasına rağmen, son Instagram paylaşımıyla dikkat çeken bir değişikliğe imza attı. 2022 yılında oyuncu Burak Yamantürk ile evlenen ve bir çocuk annesi olan Özpirinçci, şu sıralar Demet Akbağ, Necip Memili, Metin Akdülger gibi isimlerle birlikte rol aldığı Sandık Kokusu dizisiyle ekranlarda boy gösteriyor.

SANDIK KOKUSU DİZİSİ İÇİN BOTOKS YAPTIRDIĞINI AÇIKLADI

Her zaman doğal güzellikleri ve makyajsız paylaşımlarıyla takipçileri tarafından sevilen oyuncu, yeni dizisi için doğallığını bir kenara bırakmak zorunda kaldı. Özge Özpirinçci, son makyajsız video paylaşımında Sandık Kokusu dizisi için botoks yaptırdığını ve saçlarını boyattığını açıkladı. Bu beklenmedik değişiklikle adından söz ettiren oyuncu, aynı zamanda takipçilerinden gözaltındaki çöküklük için doğal çözüm önerileri istedi.

656.jpg

uuo9.jpg

yhy.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar