Otomobile çarpıp sürüklenen motosikletli genç ağır yaralandı

Otomobile çarpıp sürüklenen motosikletli genç ağır yaralandı
Burdur'da ehliyetsiz bir sürücü kaza yaptı. Kaza yapan genç ağır yaralandı.

Burdur'da meydana gelen trafik kazasında, cadde üzerinde hızla ilerleyen ehliyetsiz motosikletli bir genç ağır yaralandı. Kazada, park halinde bulunan bir otomobile çarpıp savrulan motosiklet sürücüsü, yola savruldu ve bir başka araca çarparak durabildi.

Olay, Burdur merkez Özgür Mahallesi Gazi Caddesi'nde saat 01.00 sıralarında gerçekleşti. 15 ACK 022 plakalı motosikletle seyir halinde olan E.E. (22), yol kenarında park halinde bulunan araçların arasından yolun karşısına geçmek isteyen E.D. idaresindeki 15 ER 060 plakalı Honda marka otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu ve karşı şeride geçerek park halindeki başka bir araca çarparak durabildi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan E.E., ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, otomobil sürücüsünün ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

Yapılan incelemede, motosiklet sürücüsü E.E.'nin ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Bu nedenle, E.E.'ye ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan ve motosikleti ruhsat sahibi birine vermekten toplamda 25 bin 954 TL para cezası uygulandı. Yaralı sürücünün tedavisi hastanede devam ediyor. Kazayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar