Oktay Aksu kimdir? CHP İstanbul Sarıyer Belediye Başkan adayı Oktay Aksu kaç yaşında, nereli?

Oktay Aksu kimdir? CHP İstanbul Sarıyer Belediye Başkan adayı Oktay Aksu kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP'nin il ve ilçelerde belediye başkan adayları belli olmaya başladı. CHP İstanbul Sarıyer Belediye Başkan adayı Oktay Aksu oldu. Peki Oktay Aksu kimdir? CHP İstanbul Sarıyer Belediye Başkan adayı Oktay Aksu kaç yaşında, nereli?

Oktay Aksu kimdir?

Yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) aday belirleme çalışmaları devam ediyor. CHP'nin İstanbul Sarıyer Belediye Başkan adayı Oktay Aksu oldu. Peki Oktay Aksu kimdir? CHP İstanbul Sarıyer Belediye Başkan adayı Oktay Aksu kaç yaşında, nereli?

OKTAY AKSU KİMDİR?

Ordu'da 1966 yılında dünyaya gelen Mustafa Oktay Aksu, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nden mezun olmuştur. Meslek hayatında İstanbul Veteriner Hekimler Odası'nda yönetim kurulu üyeliği gibi önemli görevler üstlenmiş, aynı zamanda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapmıştır. Ordu Ulubeyliler Derneği'nde Başkanlık ve Ordu Dernekler Federasyonu'nda Genel Başkan Yardımcılığı gibi pozisyonlarda bulunmuştur.

Siyasi kariyerinde de önemli görevler üstlenen Aksu, İlçe Meclis Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Başkan Vekilliği gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur. Ayrıca 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde CHP İstanbul milletvekili adayı olarak da gösterilmiştir.

Oktay Aksu evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar