Okan Buruk Süper Lig tarihine geçti

Okan Buruk Süper Lig tarihine geçti
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray'ın başında iç sahada üst üste 15 galibiyet alan ilk Türk teknik direktör olarak tarihe geçti.

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK'yi konuk ettiği maçta zorlu bir mücadele verdi. RAMS Park'ta oynanan karşılaşmada ilk yarıda Arda Kızıldağ'ın attığı golle 1-0 geriye düşen Galatasaray, ikinci yarıda Wilfried Zaha ve Barış Alper Yılmaz'ın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Sarı-kırmızılı ekip, zirve yarışında önemli bir galibiyet elde ederek puanını 60'a çıkardı ve lider Fenerbahçe ile puanını eşitledi. Galatasaraylı futbolcular, karşılaşmanın ardından galibiyet sevincini tribündeki taraftarlarıyla paylaştı. Maç sonunda "üçlü" sevincini Barış Alper Yılmaz yaşattı.

Galatasaray, Süper Lig'deki son 11 maçında rakipleri karşısında mağlubiyet yaşamayarak etkileyici bir çıkış sergiledi. Bu galibiyetle birlikte sarı-kırmızılı ekip, sahasındaki son 29 lig maçında mağlup olmama başarısını sürdürdü. Ayrıca, evindeki 12. maçtan da galibiyetle ayrılan Galatasaray, ligde sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım olma özelliğini sürdürdü.

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, alınan bu galibiyetle bir rekora imza atarak, iç sahada üst üste 15 galibiyet alan ilk Türk teknik direktör oldu. Sarı-kırmızılılar, ligdeki çıkışını sürdürerek zirve mücadelesini sürdürmeye devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar