Ancelotti, Arda Güler'in neden oynatmadığını açıkladı: Türkler onu görmek istiyor ama...

Ancelotti, Arda Güler'in neden oynatmadığını açıkladı: Türkler onu görmek istiyor ama...
Arda Güler'e az süre verdiği için bazı eleştirilerin hedefi olan Real Madrid Teknik Direktörü olan Carlo Ancelotti sessizliğini bozdu.

Arda Güler, İspanya'da konuşulmaya hala devam ediyor. İspanyol devinin teknik direktörü olan Carlo Ancelotti, düzenlenen bir basın toplantısında genç yıldız için çok konuşulacak bazı açıklamalarda bulundu.

521316.jpg

"ARDA HENÜZ 18 YAŞINDA BİR ÇOCUK"

Arda Güler için sabırlı olunmasını gerektiğini ifade eden antrenör, " Arda Güler, fiziksel olarak her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Şu anda iyi ve süre almaya devam edecek. Ancak daha önce de söylediğim gibi ona karşı sabırlı olmamız gerekiyor. Üzerinde çok fazla baskı olduğunun farkındayım çünkü koca bir ülke onu Real Madrid'de forma giyerken görmek istiyor. Ancak çocuk daha 18 yaşında. Zamanı gelecek ve Real Madrid'de oynayacak" ifadelerini kullandı.

arda.jpg

ÜST ÜSTE SAKATLIKLAR YAŞADI

Yıldız futbolcu Arda Güler, Madrid'in ABD'de yaptığı sezon öncesi kampında bir sakatlık yaşamış ve 14 Ağustos'ta sağ dizinden bir menisküs ameliyatı olmuştu. Neredeyse iki ay süren sakatlığından sonra 21 Eylül'de takımla beraber tekrar antrenmanlara çıkan Arda Güler, 26 Eylül'de de yine sakatlanıp bir süre daha sahalardan uzak kalmıştı. Bu sürecin ardından riske edilmeyen ve zaman zaman takımdan ayrı çalışan Arda Güler, 201 gün sonra yeşil sahalara geri döndü.

arda-guler-carlo-ancelotti-aa-2138307.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar