Süper Lig'de 23. hafta yarın başlayacak: İşte oynanacak maçlar

Süper Lig'de 23. hafta yarın başlayacak: İşte oynanacak maçlar
Trendyol Süper Lig, heyecan dolu müsabakalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ligde 23. hafta mücadeleleri yarın başlayacak ve 28 Ocak Pazar ile 29 Ocak Pazartesi günleri oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Yarın, 23. hafta saat 16.00'da start alacak olan müsabakalarda ilk karşılaşma, Corendon Alanyaspor ile Pendikspor arasında gerçekleşecek. Saat 19.00'da ise Adana Demirspor ile Hatayspor arasındaki mücadele ile heyecan doruklara çıkacak.

Programın devamında, 28 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Konyaspor ile RAMS Başakşehir, saat 16.00'da Fatih Karagümrük ile Çaykur Rizespor ve Sivasspor ile Beşiktaş müsabakaları oynanacak. Akşam saat 19.00'da ise Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü karşı karşıya gelecek.

hafta, 29 Ocak Pazartesi günü yapılacak iki önemli mücadele ile tamamlanacak. Saat 17.00'de İstanbulspor ile Samsunspor, saat 17.00'de Kayserispor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçların ardından akşam saat 20.00'de Trabzonspor ile Kasımpaşa ve Galatasaray ile Gaziantep FK müsabakalarıyla kapanacak.

Süper Lig'de bu hafta oynanacak müsabakalar, futbolseverlere birbirinden heyecanlı anlar yaşatacak. Takımlar arasındaki mücadelelerin yanı sıra, skorlarda yaşanacak olası sürprizler de merakla bekleniyor. Futbol tutkunları, 23. hafta müsabakalarını heyecanla izleyip, takımlarının performansını takip edecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar