Öğrencilerin gözü kulağı bu haberde! Burslar için son tarih ne zaman?

Öğrencilerin gözü kulağı bu haberde! Burslar için son tarih ne zaman?
Öğrenci bursları için son başvuru tarihi 30 Eylül. İşte her ay 400 - 1000 TL karşılıksız burs yatıran kurum ve kuruluşlar...

Öğrenci Bursu olarak bilinen ödemeler bazı kurum ve kuruluşlar tarafından aylık olarak yükseköğretim eğitimi alan öğrencilere yapılıyor. 30 Eylül tarihine kadar başvuru işlemleri açık olan kurum ve kuruluşlar başvuru yapan ve maddi durumu yetersiz olan öğrencilere bin TL'ye kadar burs imkanı sağlayacaklarını duyurdu. Bu imkandan faydalanmak isteyen öğrencilerin başvuru işlemlerini tamamlamaları ve başvuru şartlarını yerine getirmeleri gerekiyor. Öğrenciye burs veren kurumlar ve detaylar haberimizde…

ANADOLU VAKFI ÖĞRENCİ BURSU

ilan365.net'te yer alan habere göre, üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlayan Anadolu Vakfında başvurular 30 Eylül tarihine kadar devam ediyor. Burs almak isteyen öğrencilerin bu tarihe kadar tabii www.anadoluvakfi.org.tr adresinden başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Vakıf burs verirken önceliği akademik olarak başarılı olan öğrencilere veriyor.

AYDIN DOĞAN VAKFI ÖĞRENCİ BURSU

Öğrencilere burs imkanı sağlayan diğer bir vakıf ise Aydın Doğan Vakfı oldu. Aydın Doğan Vakfı, mühendislik ve hukuk fakültesi öğrencilerine burs sağlıyor. vakfın en önemli şartı ise üniversite sınavında ilk 15 binlik dilime girmiş olmak nokta maddi desteğe ihtiyacı olan kız öğrencilere burs veren Aydın Doğan Vakfı 1525 TL üstün başarı bursu veriyor. Aynı zamanda üniversitelerin lisans bölümlerine yerleşen kız öğrencilere de aylık 550 TL eğitim bursu veriliyor. Aydın Doğan Vakfı burs başvuruları e bursum üzerinden Online olarak gerçekleşiyor ve 15 Ekim tarihinde bitecek.

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ ÖĞRENCİ BURSU

Üniversite öğrencileri arasından ihtiyaç sahiplerine Çağdaş yaşamı destekleme Derneği de öğrenci bursu veriyor. Vakfın bursu her ay 320 TL olarak ödeniyor ve 1 Ekim'de başvurular sona erecek.

ELGİNKAN VAKFI ÖĞRENCİ BURSU

ELGİNKAN VAKFI, İstanbul'da ve diğer şehirlerde belli üniversiteleri kazanmış olan öğrencilere eğitim burs imkanı sağlıyor. Boğaziçi Üniversitesi, ODTÜ, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Ege ve Celal Bayar Üniversitesi'nde eğitim alan öğrenciler maddi imkanları yetersiz ise bu bursa başvuru yapabiliyor. Üniversitelerin burs ofisleri aracılığı ile yapılan başvurular 30 Eylül'de sona erecek

GÜBRETAŞ ÖĞRENCİ BURSU

Gübretaş da Ziraat Fakültesi lisans eğitimi Gören ve ailesi Çiftçi olan öğrencilere eğitim bursu imkanı sağlayan. 9 ay boyunca lisans öğrencisi olanlara verilecek olan burç aylık 420 TL. burs başvuru işlemleri ise 4 15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖĞRENCİ BURSU

Maddi desteği olan öğrencilere İstanbul Büyükşehir Belediyesi de burs imkanı sağlıyor. İBB genç üniversiteli eğitim bursu programı kapsamında 30 bin Ön lisans ve lisans öğrencisine burs veriyor. Yıllık 3200 TL olarak yapılacak yardımlara başvuru işlemleri 27 Eylül'de başlıyor.

İSTANBUL SANAYİ ODASI (İSOV) ÖĞRENCİ BURSU

İstanbul Sanayi Odası da İstanbul, Tekirdağ ve Kocaeli'nde bulunan üniversitelerin Mühendislik fakültelerinde Eğitim alan lisans öğrencilerine burs veriyor. Aylık 600 TL olarak verilen burçlara başvurular 30 Eylül'e kadar devam edecek.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar