Nihal Candan'a takipçisinden şok küfürlü yorum!

Nihal Candan'a takipçisinden şok küfürlü yorum!
Katıldığı İşte Benim Stilim ve Survivor yarışmaları ile tanınan Nihal Candan, kız kardeşi Bahar Candan gibi oldukça çok konuşuluyor. Sosyal medyaya yansıttığı gösterişli hayatıyla eleştirilerin hedefi olan Candan'a takipçisinden küfürlü yorumlar geldi.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Nihal Candan, Instagram pozları ile oldukça konuşuluyor. Bir fotoğrafının altına gelen ''O.. musun?'' sorusuyla neye uğradığını şaşıran Candan''dan jet hızına yanıt gecikmedi. ''Pavyona hiç gitmedim ama, Ezhel dinledik diye herhalde...'' yanıtıyla gündem oldu.

Nihal Candan''ın pozları olay yarattı! ''Otel odası pozlarından gına geldi..''  – Akıllı Gündem

Kardeşi Bahar Candan gibi sosyal medyayı aktif olarak kullanan Nihal Candan paylaşımında takipçisinden gelen yorumla gündeme geldi.

İşte Benim Stilim” ve “Survivor” Derken Kimse Bunu Beklemiyordu: Nihal  Candan Otel Banyosu Temalı Fotoğrafları ile Beğeniye Tutuldu! - Ankara  Magazin Haberleri - Son Dakika Güncel Magazin Haberleri

O... O... YU NERDEN TANIYORDU?

Takipçisinin ''o.. musun?'' diye sorduğu Bahar Candan, karşısındakine aynı şekilde cevap verdi. "O... o.. yu nerede tanıyordu? Pavyona da hiç gitmedim ama Ezhel dinledik diye oldu heralde" yorumuyla gündeme geldi.

Nihal Candan bu sefer de üstsüz pozunu paylaştı! - Son Dakika

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar