İzmir'de feci kazada ortalık savaş alanına döndü: 2 ölü

İzmir'de feci kazada ortalık savaş alanına döndü: 2 ölü
İzmir'deki feci bir kaza meydana geldi. Kazada ortalık savaş alanına döndü. Feci kazada kazada 2 kişi ölü, 7 kşi yaralandı.

İzmir'in Çiğli ilçesinde meydana gelen trafik kazası, birçok can kaybına ve yaralanmaya neden oldu.

Maddi hasarlı bir kaza sonrasında rapor tutmak için duran araç sürücülerine arkadan gelen bir aracın çarpmasıyla yaşanan olayın ardından ortaya çıkan kaos, acı bir tabloyu gün yüzüne çıkardı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Anadolu Caddesi Çiğli Santral Durağı yakınlarında gerçekleşti. Sol şeritte meydana gelen maddi hasarlı kazaya karışan araç sürücüleri, rapor tutmak üzere araçlarından indikleri sırada, Menemen istikametinden Karşıyaka yönüne seyir halinde olan başka bir aracın, önündeki araçlara ve kazaya karışanlarına çarpmasıyla büyük bir felaket yaşandı.

kazaicfoto.jpgYARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Korkunç kazada baba Turan Taşdelen (58) ve oğlu İsmail Taşdelen (31) hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, sağlık ekipleri de hızla müdahalede bulundu. Ancak, kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, kaza sonrası ortaya çıkan manzara, bölgedeki görgü tanıklarını ve yetkilileri derinden etkiledi. Kazanın detayları ve nedenleri üzerinde titizlikle durulurken, trafik güvenliği konusundaki önlemlerin artırılması gerekliliği bir kez daha vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar