Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma dilekçesi ortaya çıktı! Milyonluk tazminat talebi

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma dilekçesi ortaya çıktı! Milyonluk tazminat talebi
2010 yılında hayatlarını birleştiren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanma kararı aldı. Davacı Nagehan Alçı'nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesinde Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat talep etti, ayrıca 60 bin lira aylık nafaka istedi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

13 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı alan Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı’nın boşanma dilekçesinin detayları ortaya çıktı. Dilekçede Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat ve ikiz çocukları için aylık 60 bin TL nafaka talep talep ettiği öğrenildi.

Bu evlilikten ikiz çocukları bulunan çiftin boşanma dilekçesinde, “Dört yıldır ayrı evlerde yaşayan tarafların evlilikleri fiilen bitmiştir. Müvekkilin bir ömür süreceğini düşünerek yaptığı evlilik birliği, Rasim Ozan Kütahyalı’nın kusurlu davranışları nedeniyle bitmiştir. Bu nedenle 40 milyon lira tazminat ile ikiz çocukların velayetinin müvekkile verilmesini talep ediyoruz. Ayrıca ikiz çocuklar için aylık 60 bin lira nafakanın Rasim Ozan Kütahyalı’dan tahsilini talep ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünü öne süren Nagehan Alçı, daha önce ayrılık iddialarını defalarca kez yalanlamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar