Halil Konakçı TİP’li Seda Kadıgil’i yerden yere vurdu: Başı ezilmiş yılan gibisiniz, o günler de gelecek

Halil Konakçı TİP’li Seda Kadıgil’i yerden yere vurdu: Başı ezilmiş yılan gibisiniz, o günler de gelecek
Sözde hoca Halil Konakçı, "Laik cumhuriyetle, kadınlar üzerinden hesaplaşılmaya çalışıyorlar" diyen TİP Milletvekili Sera Kadıgil’i hedef aldı.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in kız okulları açılması yönündeki açıklamaları kamuoyunda tartışma yaratmıştı. TİP Milletvekili Sera Kadıgil, duruma “Laik cumhuriyetle, kadınlar üzerinden hesaplaşılmaya çalışıyorlar” diyerek tepki göstermişti.

lk.jpg

Kadıgil'i hedef alan Laiklik düşmanı Halil Konakçı, şunları söyledi:

Devletin bakanı vatandaşın istek ve arzusuna göre bir şey söylüyor. Bizim bütün Kemalistler ayağa kalkıyor. Olamazmış, gericilikmiş bu. Hele bir kadın var TİP'li mi tipsiz mi sabah akşam müslümanlara saldırıyor. Gerici ve yobazlar istediği için diyor bu ülkede kız okulu açılmayacak diyor. Yüzde bir milyonda bir oyu bile yok. Kız okulunun sana ne zararı var ulan. Başka şeyler söylemek istiyorum da inşallah o günler de gelecek. O okullar açılacak, TİP'liler tipsizler, tüylüler tüysüzler ne varsanız, putperestler tapınakçılar ne yaparsanız yapın Kadir Mısıroğlu'nun dediği gibi başı ezilmiş kuyruğu sallanan yılan gibisiniz. Çırpınsanız da artık olmayacak. Başaramayacaksınız. Müslümanlar ve İslam bu topraklarda hem de sizin tahmininizden çok daha kısa zamanda galip gelecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar