Naci Görür ateş püskürdü: Depreme ilişkin gizlenen gerçeği açıkladı!

Naci Görür ateş püskürdü: Depreme ilişkin gizlenen gerçeği açıkladı!
11 ilde büyük yıkım yaratan depremlerin merkezi Kahramanmaraş için çok öncesinden kritik uyarılar yapan Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından Türkiye’yi yasa boğan bu depremlere ilişkin gizlenen gerçeği açıkladı.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Kahramanmaraş fayının 500’ü aşkın süredir uyuduğunu, büyük bir kırılma yaşanacağını söyleyerek her fırsatta uyaran Naci Görür, 50 bine yakın vatandaşın hayatını kaybetmesinin ardından yeniden gündem oldu. Görür’ün depremler için çok süre önce yaptığı uyarıların doğru çıkması ise endişe yarattı.

Görür depremin büyüklüğünü de AFAD’dan daha önce açıkladı. Vatandaşın uyarılarını dikkate aldığı Görür, sosyal medya hesabından bilgilerini ve deprem riski olan yerleri paylaşıyor.

“BU DEPREMİN GELECEĞİ BİLİNİYORDU ARKADAŞLAR”

Görür son olarak yaptığı paylaşımda ise şu sözlerle ateş püskürdü: Bu depremde herkes ölen on binlerce insanın en azından manevi sorumluluğundan kaçınmaya çalışıyor. Lütfen bunu yapmayın, trajikomik duruma düşüyoruz. Bu depremin geleceği biliniyordu arkadaşlar! Hepimiz suçluyuz.

İZMİR’İ UYARDI

Naci Görür son olarak İzmir''i uyardı. Görür “İzmir''de canlı faylar var. Çevredeki deprem olmuş faylardan tetiklenebilir. İzmir gerçek anlamında bir deprem kenti. Çok az kentimizde bu kadar yoğun aktif fay sistemi var. Bunlar bugün olmazsa yarın deprem yaratacaktır” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar