Arda Turan'dan Seçil Erzan açıklaması: Helal paramızı gidip bankaya verdik

Arda Turan'dan Seçil Erzan açıklaması: Helal paramızı gidip bankaya verdik
Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Seçil Erzan ile ilgili "biz helal paramızı gidip bankaya verdik. Karşılığında imzalı kağıt aldık." şeklinde konuştu. Kendisine geçmiş olsun bile denilmediğini ifade etti.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, mahkemesi devam eden Seçil Erzan davası ile ilgili olarak ilk kez konuştu. Turan ,mağdur olduğunu belirtirken ‘biz helal paramızı gidip bankaya verdik’ dedi.

Futbol dünyasının önemli isimlerini milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan ile ilgili olarak Arda Turan ilk kez konuştu.

TV100’de yayınlanan Candaş Tolga Işık’ın Az Önce Konuştum programına konuk olan Arda Turan yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Mağdur olduğunu belirten Arda Turan, belaltı iddialardan dolayı çok rahatsız olduğunu dile getirdi. 'Biz helal paramızı gidip bankaya verdk, karşılığında imzalı kağıt aldık’ diyen Turan, gittiği maçlarda karşı takım taraftarlarının ‘Seçil Erzan’ diye bağırmasından duyduğu rahatsızlığı da dile getirdi.

Seçil Erzan ile ilgili olarak ‘ne yapmış olursa olsun bir kadındır’ ifadesini kullanan Turan, ‘benim para ile eğilecek başım yok, yine çalışır, kazanırım’ dedi.

Yaşadığı duruma sevinenlerin olmasını eleştiren Turan, ‘geçmiş olsun nezakettir’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar