Mustafa Sarıgül’den Kılıçdaroğlu’na Tiktok taktiği

Mustafa Sarıgül’den Kılıçdaroğlu’na Tiktok taktiği
TDP Genel Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, Kılıçdaroğlu ile görüşmesine ilişkin bir detayı paylaştı. Sarıgül Sayın Kılıçdaroğlu'na Tiktok'un analizini yaptım; Tiktok'ta bulunan kitle politize olmayan, tercih değiştirebilir kitle” dedi.

GÜNBOYU/ MUHARREM KAZER

Sözcü TV’nin konuğu olan Mustafa Sarıgül, “Kemal Bey ile aranızda Tiktok konusunda bir sohbet geçti mi?” sorusunu yanıtladı.

Sarıgül, şunları söyledi:

başkanım ben Tiktok’a başladığım zaman bir genç geldi, başkanım size açalım dedi. Ben teknoloji özürlüyüm Tiktok’un ne olduğunu bilmiyorum bizim dönemimizde Instagram da yoktu sonra Facebook, Twitter başladı. Sayın başkanımıza bunların analizini yaptım. Instagram kullanan kim ortaokul, lise ve üniversitenin bir bölümü. Twitter kullanan kesim kim, tamamen entelektüel kesim. Facebook’ta da yaş ortalaması 60’ın üzerinde olan büyüklerimiz var. İşçi genç, öğrenci kesimini bir bölümü, gecekonduda yaşayan genç orada, yani Tiktok’ta bulunan kitle politize olmayan kitle. Tiktok’taki kitle her an fikrini değiştirebilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar