Otomobil su kanalına uçtu! Sürücü yüzerek kaçtı

Otomobil su kanalına uçtu! Sürücü yüzerek kaçtı
Antalya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan araç su kanalına uçtu. Öldüğü düşünülen sürücü kaza yerinden yüzerek kaçtı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, kontrolü kaybeden bir araç su kanalına uçtu.

Araçtan yüzerek çıkan sürücü olay yerinden kaçarken, aracın ruhsat sahibi ise yaşananları gözyaşlarıyla izledi.

Kaza, Göksu Mahallesi'nde Nene Hatun Caddesi ile İbn-i Sinan Sokak kesişiminde saat 22.00 sıralarında gerçekleşti. Henüz sürücüsünün ismi belirlenemeyen 16 LUB 73 plakalı araç, önce kaldırıma çarptıktan sonra su kanalına uçtu.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, araçta herhangi birinin olmadığını tespit etti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, sürücü araçtan çıkıp kanaldan yüzerek uzaklaşıp kaçtığı öğrenildi.

kaza.jpg

Aracın ruhsat sahibi Gülfer Hanedar, kazayı haber alınca olay yerine geldi. Hanedar, aracı yaklaşık 1 buçuk ay önce bir galeriye sattığını ancak devir işlemlerinin tamamlanmadığını belirtti. Şükranla araçta kimse olmadığını gören Hanedar, "Allah'tan içinde kimse yok, ona sevindik" dedi. Hanedar, gazetecilere de açıklamada bulunarak, "Arabayı satmıştım, parasını aldım ancak devrini henüz üzerine almadı. Kaza olunca beni aradılar. Galericiye satmıştım. Onun sürüp sürmediği de belli değil, ulaşamıyorum da" şeklinde konuştu.

aw191453-08.jpg

Kaza anında bulunan görgü tanıklarından Musa Kont, aracın ani bir frenle kanala uçtuğunu ve sürücünün panik içinde kanaldan çıktığını ifade etti. Kont, sürücünün kaçtığını söyledi.

Polis ekipleri, sürücünün bulunması için çalışma başlatırken, araç çekiciyle su kanalından çıkartılarak otoparka götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar