Konya'da pastanede oturan kişilere silahlı saldırı

Konya'da pastanede oturan kişilere silahlı saldırı
Konya Ereğli'de bir pastanenin bahçesinde oturan iki kişiye saldırı düzenlendi. Masada otururken tabancayla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde bugün akşam saatlerinde Hacımütahir Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi üzerinde bulunan bir pastanenin bahçesinde oturan insanlar kişilere silahlı saldırı düzenlendi.

SALDIRI SONRA KAÇTI

Pastanenin bahçesinde masada oturan Yavuz Çaphan (38) ve Hacı Salih Ç. (29), henüz kimliği belirlenemeyen bir saldırganın silahlı saldırısına hedef oldular. Saldırgan, masada oturan bu iki kişiye ateş açtıktan sonra hızla olay yerinden kaçarak aracına bindi.

Silahlı saldırı sonucu yaralanan Yavuz Çaphan ve Hacı Salih Ç., olayın hemen ardından sağlık ekipleri tarafından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yavuz Çaphan'ın durumu ağır olduğu için yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda saldırganın kimliği belirlendi. Zanlının H.P. (44) olduğu tespit edildi ve H.P. annesine ait olan bir adreste yakalandı.

Saldırgan H.P., polise teslim olduğunda üzerinde kullandığı tabancayı da teslim etti. Zanlının, Yavuz Çaphan ile yaşadığı husumet sebebiyle bu saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi. H.P., sağlık raporunun alınmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar